Шакира се сбогува с Барселона: Там научих, че приятелството трае по-дълго от любовта

"Благодаря на всички, които изсушиха сълзите ми и ме накараха да израсна", написа тя

04.04.2023 | 09:55 Редактор: Искра Ангелова
Шакира се сбогува с Барселона: Там научих, че приятелството трае по-дълго от любовта

Шакира се сбогува с Барселона с думите: "Благодаря на всички, които изсушиха сълзите ми и ме накараха да израсна". Певицата и синовете ѝ Милан и Саша отлетяха за Маями, където тя иска да започне живота си "начисто".

Колумбийската попзвезда мина през летище Josep Tarradellas Barcelona-El Prat широко усмихната, за да се качи на самолета, който ще отнесе триото към новия им живот във Флорида. Шакира искаше да сподели искрено прощално съобщение с последователите си и най-вече с феновете си в каталунския град. 46-годишната хитова изпълнителка отрази в текст всички чувства, които изпитва в този решаващ момент, в който тя затваря главата на живота си в Испания, за да се завърне отново в Маями, където живееше, преди да се влюби в бащата на децата си - футболната ексзвезда Жерар Пике.

Шакира написа: "Установих се в Барселона, за да дам на децата си стабилност, същата, която сега търсим в друго кътче на света до семейството, приятелите и морето. Днес започваме нова глава в търсенето на нашето щастие".

Певицата добави: "Благодаря на всички, които сърфираха по толкова много вълни с мен там в Барселона, градът, в който научих, че без съмнение приятелството трае по-дълго от любовта. Благодаря на всички, които ме насърчиха там, изсушиха сълзите ми, вдъхновиха ме и ме накараха да израсна. Благодаря на моята испанска публика, която винаги ме е подкрепяла с любовта и лоялността си".

Снимка: БГНЕС

Четете цялата статия в tialoto.bg.