По тези знаци ще познаете, че той не е влюбен във вас

Един от показателите е, че рядко ви задава лични въпроси

08.06.2023 | 22:37 Редактор: Вяра Димова
По тези знаци ще познаете, че той не е влюбен във вас

Новите любовни взаимоотношения винаги са вълнуващи. Неусетно минават дни, седмици и месеци във флирт, срещи, интимни моменти. Докато се осъзнаем и вече сме влюбени в мъжа, но не знаем дали той изпитва същите силни емоции.

Понякога дори нещо малко от негова страна като поведение, думи, може да ни подведе в грешна посока и да ни кара да мислим, че той е запленен от нас. Понякога знаците, че не е влюбен са пред очите ни, но ни е по-удобно да се преструваме, че не ги виждаме.

Ето няколко сигурни знака, че той ви харесва, но не е влюбен.

1. Той никога не ви пише първи

В любовта, общо казано, няма правила кой на кого да пише първи съобщение. Все пак понякога е хубаво да оставим мъжът да го направи, особено след среща. Но и ние да сме решили да пишем първи, не бива да мислим, че това е грешка.

Жените са по-приказливи по природа, донякъде и по-смели, не толкова стеснителни. Но не забравяйте, че ако той наистина ви харесва, ще иска да знае как сте, какво правите, кога сте свободна, кога може да се видите, чуете.

2. Рядко ви задава въпроси за вас самите

Когато един мъж е влюбен в една жена, то той ще иска да знае всичко за нея. Ще задава въпроси, за да ви опознае повече, ще помни подробности, като любим цвят, храна и т.н. Ако обаче въпросите винаги изглеждат едностранчиви, тогава може би той не е толкова ентусиазиран да ви опознае, което пък подсказва за това, че на този етап от взаимоотношенията ви не е влюбен.

3. Той никога не полага усилия

Особено в началото на една връзка и двете страни трябва да положат максимални усилия, за да се спечелят взаимно. Усилието не означава непременно луксозни вечери или скъпи подаръци, но означава да ви покаже, че го е грижа за вас. Ако пък е решил да ви изненадва с малки жестове – това е прекрасно.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay