Какви грешки правят зодиите в любовта?

Овните да не се опитват да доминират постоянно

10.05.2023 | 18:30 Редактор: Петя Кръстева
Какви грешки правят зодиите в любовта?

Когато сме на кръстопът или изпитваме затруднения, тогава сме свикнали да се допитваме до звездите. Те могат да ни разкрият интересни факти за черти от характера ни, които дори не подозираме, че съществуват. Възможно ли е да допускаме грешки във взаимоотношенията, които са породени именно от спецификата на нашия зодиакален знак? Ето и възможните отговори на този въпрос:

Овен – може би приемате партньора си за даденост

Родените под този знак са изключително силни личности, които нямат никакви проблеми да живеят и да се развиват, без да имат партньор. За съжаление, именно тази независимост може да се окаже тяхната ахилесова пета. Скъпи Овни, вие със сигурност сте доказали се лидери и това е страхотно, но понякога сте склонни да третирате човека до себе си не като партньор, а като последовател. Не забравяйте, че ако искате да имате здрава връзка, която се развива, не бива да се опитвате да доминирате постоянно и да очаквате човека с когото сте винаги да е най-големият ви фен. Ако очаквате, че вашият избраник трябва да отговаря на всяка ваша нужда, в крайна сметка рискувате да го отблъснете. Опитайте се да не приемате любимия за даденост и бъдете опората, от която той има нужда.

Телец – задържате всичко в себе си

Всички са чували, че Телците са упорити. Но тази съпротива срещу промяната обхваща и вашите емоции. Без съмнение вие сте стабилни. Жадувате за мир и хармония. Не си падате по драмите, защото те ви стресират. Когато се изправите срещу собствените си мисли и чувства, вие често сте склонни да ги премълчавате. Затваряте ги някъде дълбоко в себе си. А това непременно води до избухване, което може буквално да залее вашия нищо неподозиращ партньор. Вероятно първоначално си мислите, че по такъв начин се заземявате, като игнорирате проблемите във връзката. Всъщност това е точно обратното – избягвате труден и неизбежен разговор относно вашето бъдеще като двойка. Задържането на всичко в себе си в крайна сметка ще ви накара да се озлобите към партньора си и да разрушите връзката си. Бъдете по-отворени, това не е никак невъзможно.

Четете повече по темата в az-jenata.bg