Венера влиза в Лъв - време е за нова любов, но имаме шанс и за повече пари?

Лятото определено ще ни предостави много възможности за романтика

05.06.2023 | 12:30 Редактор: Искра Ангелова
Венера влиза в Лъв - време е за нова любов, но имаме шанс и за повече пари?

На 5 юни, планетата на парите, красотата и любовта - Венера, преминава в знака на Лъв. Тя ще остане там до 8 октомври 2023 г. Любовта е великолепна, докато Венера е в Лъв, но от друга страна ни кара да сме твърде щедри с парите. Сега това, което ще ни захранва в любовен план е вниманието, признанието, утвърждаването и обожанието на другите към нас.

Венера в Лъв обича да бъде обожавана, глезена и да ѝ се възхищават. Гордостта и страстта са отличителните белези на този планетарен цикъл. През този период егото ни може да се повиши. Негативният аспект на това разположение е преувеличаване на чувствата ни, както и екстравагантността ни.

Цикълът на Венера в Лъв може да бъде силно или печелившо време за състезания, лотарии, партита, отдих, търговия с изкуство и други. Щедростта и топлотата допринасят за способността ни да черпим правилните ресурси. Можем да имаме непреодолимо желание да изпъкнем, да бъдем забележителни и да се почувстваме специални през този период.

Това, което трябва да знаем е, че от 22 юли до 3 септември Венера ще бъде ретроградна. В този период любовта може да е по-скоро като едно представление, да имитира изкуство. Затова е важно да не слагаме розовите очила, но и да не преиграваме. От друга страна, можем да помислим върху онези объркани части от любовния си живот. Възможни са обаче завръщания на партньори от минали връзки.

Как можем да използваме енергията на Венера в Лъв по време на нейния дълъг престой в този знак? Лятото определено ще ни предостави много възможности за романтика, привличане на нова любов.

Срещите могат да бъдат приятни събития, продължаващи с часове.

Какви предизвикателства могат да изникнат пред нас?

Когато Венера е в Лъв, всички ще искаме внимание и то в големи дози. Но когато нашите приятели, семейство и любовни партньори не могат да го дадат, тогава може да станем раздразнителни, избухливи.

Нещо, което ще си напомним това лято е, че любовта е двупосочна улица. Няма нищо лошо в това да искаш да бъдеш ценен и обожаван, но ако няма баланс в това, което даваме и получаваме, то тогава може да има и разочарования. Също така не бива и да се опитваме да засенчим другите.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.