Пълнолуние в Стрелец - чакат ни промени и приключения

Това събитие ще ни покаже от какво имаме повече нужда в живота си точно сега

02.06.2023 | 11:31 Редактор: Искра Ангелова
Пълнолуние в Стрелец - чакат ни промени и приключения

На 3 юни ни очаква пълнолуние в знака на Стрелец. То ще ни предложи точното количество баланс и стабилност, приключения и забавление. Можем да впрегнем енергията на това пълнолуние, като отделим време за почивка и любими занимания. Това лунно събитие ще ни покаже от какво имаме повече нужда в живота си точно сега.

Ако сме отлагали някакви неща или сте сме чувствали мързеливи, може би имаме нужда от повече структура и време, за да се ориентираме към приоритетите си. Ако сме работили усилено и се чувствате много уморени, може би имаме нужда от повече време за удоволствия и почивка. Балансът във всичко ще бъде ключов по врем на това пълнолуние.

Зодиакалният знак Стрелец е представен от кентавър с лък и стрела. Стрелата е изстреляна с голяма прецизност, но след като напусне лъка, има толкова много фактори, които ще повлияят къде ще падне. Понякога е неясно, но друг път може напълно да пропусне целта.

Когато имаме пълнолуние в Стрелец, това е добра възможност да помислим в каква посока сме насочили стрелата си. Дали тази посока е добра за нас? Дали влагаме енергията си там, където наистина е необходима?

Сега има възможността да използваме вибрациите на това пълнолуние, за да разберем къде искаме да насочим стрелата си. Това е добра възможност да прецизираме енергията, емоциите си и посоката, в която сме избрали да ги инвестираме.

Юнското пълнолуние настъпва, когато Слънцето в Близнаци формира опозиция на Луната в Стрелец. Пълнолунието е време на кулминация и "обещание" за изпълнение на това, което е започнало при новолуние. Това е емоционален период, период на романтика, зачеване и връзки. Осъзнаваме по-ясно какво е липсвало или липсва в живота ни, особено свързано с ученето, приключенията, общуването, споделянето.

Полярността Близнаци-Стрелец е ментална ос, където Близнаци представляват "нисшия ум", а Стрелец представлява "висшия ум". Слънцето в Близнаци ни насърчава да мислим логично, докато Луната в Стрелец ни убеждава да мислим по-широко, да сме интуитивни. Стрелецът символизира търсенето на смисъл и идеи. Трябва да намерим баланс между енергиите на двата зодиакални знака.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Страхувате ли се от развитието на изкуствения интелект?

Не, човекът винаги ще го контролира и единствено ще ни бъде от полза.
27%
Да, има опасност да ни подчини и дори унищожи.
50%
Страхувам се единствено да не "открадне" работното ми място.
8%
Не ме интересува, имам далеч по-сериозни страхове и проблеми.
14%
Общо 2002 гласа