fallback

Какви дрехи и обувки не могат да носят кралските особи?

Дънковите кройки не трябва да присъстват в гардероба им

21.05.2023 | 22:58 Автор: Вяра Димова

Кралските особи ни вдъхновяват със стила си неведнъж. Кейт Мидълтън, Меган Маркъл, кралица Летисия, кралица Рания, са само част от жените, даващи ни пример с безупречното си облекло. Понякога то е строго официално, а друг път по-ежедневно, зависи от случая. Въпреки кралския дрескод във всяка страна, много често ставаме свидетели на примери, в които някои успяват да избягат от него.

Още преди да напусне Великобритания, съпругата на принц Хари си позволяваше да залага на рокли с по-къси кройки. Ще я запомним и с нейните страхотни тренчкотове и палта. От друга страна Кейт постоянно ни показва, че е последовател на устойчивата мода, носейки някои неща от гардероба си неведнъж. Някои ги преправя, а други си остават вечни. 

Кои дрехи и обувки не могат да носят кралските особи? 

Дънкови кройки 

Виждали сме както Кейт Мидълтън, така и кралицата на Испания с къси панталони. Ала те никога не са били дънкови. Наскоро - на празненствата след коронацията, принцеса Шарлот се появи с такива, но не бива да забравяме, че тя все още е дете. 

Чанти през едното рамо

Те ходят на официални събития неведнъж, ала и дори при срещите си с хората на улицата няма да ги видите с подобен модел. Той е изключително удобен за тийнейджърите и всеки, който не иска да носи огромна торба. Но не пасва на кралския стил. 

Сандали с отворени пръсти

Обувките, които носят жените в кралския двор трябва да са удобни и същевременно да не се показват пръстите от тях. Ето защо Кейт Мидълтън, например, никога не може да бъде видяна със сандали. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback