Децата на Шакира показаха музикални заложби, участват в новата ѝ песен (+ВИДЕО)

Изпълнителката се е фокусирала върху двамата си синове

19.05.2023 | 23:07 Редактор: Михаела Димитрова

През последните няколко месеца Шакира показа, че може да е доста отмъстителна, когато става въпрос за раздялата ѝ с Жерар Пике, създавайки песни за бившия си и новата му приятелка. Сега обаче тя се разграничава от тази тема и вместо това, се фокусира върху друг аспект от живота си, а именно двамата си синове Саша и Милан.

46-годишната колумбийка, която напусна Барселона и се премести в Маями заедно с момчетата си, публикува видео към новата си песен. Клипът започва с Шакира, която пее край пиано, като кадърът бавно се премества към снимка на двете момчета. Изведнъж към изпълнителката се присъединява и синът ѝ Саша, който показва музикалните и певческите си възможности, свирейки на пианото и пеейки част от песента.

"Тази година Милан написа множество песни, които ме докараха до сълзи от емоция, а Саша прекара часове пред пианото, намирайки своя глас", написа гордата майка в описанието под видеото. Допълва, че двете момчета са били неотлъчно до нея в музикалното студио и след като са чули, че последната ѝ песен е посветена на тях, са изразили желание да участват в нея.

"Милан и Саша, толкова е хубаво да ви видя как разпервате криле и следвате мечтите си! Няма нищо, което да ме прави по-пълноценна от това да съм ваша майка", пише Шакира.

Повече прочетете в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС