Шакира се развихри в Маями, щракнаха я да вечеря с Хамилтън

Наскоро певицата беше забелязана и в компанията на Том Круз

12.05.2023 | 15:12 Редактор: Петя Кръстева
Шакира се развихри в Маями, щракнаха я да вечеря с Хамилтън

Шакира е била забелязана на вечеря с Люис Хамилтън в Маями. В интернет пространството се появи видео, на което се вижда как певицата и автомобилният състезател са в популярен ресторант в Маями.

Певицата върви из ресторанта и се забелязва как приближава масата на Хамилтън. Там се вижда и друг мъж, който се обръща, когато изпълнителката приближава. Люис се усмихва, докато двамата с Шакира се поздравяват. Той изглеждал щастлив, че вижда певицата, коментират от "The Sun".

След като бяха забелязани в ресторанта, Шакира и Люис са били видени да се наслаждават на разходка с лодка. Двамата отново били в компанията на приятели. От папарашки снимки се вижда, че изпълнителката е носила лилаво горнище на бански и лилави къси гащи. Автомобилният състезател пък е бил с бяла шапка с козирка, слънчеви очила, черен потник и карирани шорти, пише teenproblem.net.

Някои фенове посочват, че според тях може да има нещо романтично между русокосата красавица и Хамилтън. От "The Sun" обаче споделят, че звездите са само приятели. Наскоро Шакира бе забелязана и в компанията на Том Круз.

Снимка: БГНЕС