Уилям и Кейт били пред раздяла

Пипа Мидълтън вади принцесата от депресията

08.05.2023 | 11:19 Редактор: Искра Ангелова
Уилям и Кейт били пред раздяла

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са една от най-силните двойки в кралското семейство. Те успяха да изградят силен семеен съюз до голяма степен поради факта, че успяха да преодолеят някои неизбежни различия.

Днес, доколкото ни е известно, няма конфликти между съпрузите, но в зората на тяхната романтична връзка е имало много двусмислен период, който особено засегна отношенията между Уилям и Кейт.

Говорим за раздялата, настъпила през април 2007 г. Отдалечени един от друг, младите хора се съгласили да прекарат новогодишните празници при родителите на Мидълтън. Принц Уилям обаче не издържал на подобно решение и в последния момент отказал да отиде при любимата си, което предизвикало силна кавга помежду им.

"Изглежда, че сватбата наближава бавно. Толкова години са заедно. И така се разделиха. Но по този начин Кейт и Уилям успяха наистина да тестват връзката, за която само са мечтали за бъдещето", обясни кралският експерт Анджела Молард в скорошен епизод на подкаста ROYALS.

След това сестрата на Мидълтън - Пипа, помогна да се установи комуникация между младите хора. Именно тя извади Кейт от депресията и препоръча на Уилям да ѝ даде втори шанс.

В момента двамата са едни от най-влиятелните двойки в кралското семейство и отглеждат трите си деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

В същото време излиза информация и за причината за развода на майката и бащата на Уилям - принцеса Даяна и принц Чарлз. Двамата се разделиха през 1992 г., но едва през 1996 г. разводът беше официално финализиран. Въпреки факта, че решението за развод е взаимно, в дълбините на душата си лейди Ди продължавала да изпитва чувства към принца на Уелс.

Британският любим личен треньор Джени Ривет каза, че принцесата е искала да спаси брака и се е опитала да подобри отношенията си с Чарлз. Тя го обичаше и беше много трудно за нея да се съгласи на развод. Освен това лейди Ди обвиняваше себе си за случилото се“, казва той.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС