21 години заедно - каква е тайната на щастливия брак между Андреа и Вероника Бочели?

Двамата предприеха 300-километрово пътуване

09.04.2023 | 21:19 Редактор: Вяра Димова
21 години заедно - каква е тайната на щастливия брак между Андреа и Вероника Бочели?

Наскоро Андреа Бочели и съпругата му Вероника Берти Бочели предприеха 300-километрово пътуване от Рим до родния град на италианския вокалист Лаятико само чрез езда. Пътешествието ще бъде показано в новия им филм, който разказва за невероятното любовно преживяване на двамата след почти 22-годишен брак.

"Пътуването: Музикален епизод" показва как музикантът и съпругата му пътуват през спиращи дъха красиви пейзажи на родната им страна, като спират на духовни места по пътя, за да свирят заедно със специални гости, включително Майкъл Смит, TAYA, Таурен Уелс, 2Cellos и Тори Кели.

По време на пътуването Андреа научава важни житейски уроци не само от хората, с които се среща, но и от конете. 

Не само че пътуването в крайна сметка е било успешно, но прекарването на време сред природата и спокойствието, което са усетили, е помогнало за укрепването на връзката между Андреа и Вероника. 

"Живеем заедно вече почти 22 години, а в началото прекарвахме заедно 24 часа на денонощие. И така или започвате да се обичате, или се избивате. За щастие, ние направихме първото", казва Вероника. Допълва, че невинаги е съгласна със съпруга си относно начина за постигане на дадена цел, но желаният резултат винаги е един и същ.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС