Кание Уест сключил таен брак с дизайнерката на своя бранд Yeezy?

Въпреки церемонията съюзът не е законен, тъй като двойката не е подала молба за брачно свидетелство

15.01.2023 | 21:35 Редактор: Ирена Бакърджиева
Кание Уест сключил таен брак с дизайнерката на своя бранд Yeezy?

Сайтът TMZ пише, че рапърът Кание Уест е сключил таен брак с дизайнерката на своя бранд Yeezy - Бианка Ченсори. Музикантът е видян да носи брачна халка точно два месеца след развода си с Ким Кардашян. Според слуховете 45-годишният Кание и въпросната дама, която работи в неговата компания от две години, са се оженили на тайна церемония и вече носят халки като "символ на тяхната отдаденост да бъдат заедно".

Въпреки церемонията според сайта съюзът не е законен, тъй като двойката не е подала молба за брачно свидетелство. Източници, близки до Уест, са казали пред сайта, че халката на Кание символизира неговия ангажимент към Бианка, с която не е известно от колко време се познава. Само се знае, че тя започна да работи за Yeezy през ноември 2020 г.

Миналия месец той отдаде почит на своята нова "съпруга", като пусна парчето Censori Overload. В текста той обсъжда безбрачието преди да се ожени, като пее: "И в Библията се казва, че не мога да правя секс преди брака".

В понеделник рапърът беше сниман да разговаря с Бианка, докато двамата се наслаждаваха на ястията си в хотел Waldorf Astoria в Бевърли Хилс. Това са и първите папарашки снимки на двойката досега.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС