Нова звездна двойка? Селена Гомес и Зейн Малик забелязани да се целуват

Двамата са имали романтична среща в ресторант в Ню Йорк

27.03.2023 | 15:02 Редактор: Ирена Бакърджиева
Нова звездна двойка? Селена Гомес и Зейн Малик забелязани да се целуват

Появиха се слухове, че Селена Гомес и Зейн Малик са новата звездна двойка. Актрисата и певица прекарва време с музиканта напоследък.

Потребителка на TikTok сподели, че нейна близка приятелка, хостеса в Ню Йорк, ѝ е писала, че e настанила Селена и Зейн в ресторант. Така феновете смятат, че между тях може да се случва нещо романтично. Все още нито Гомес, нито Малик са коментирали тези слухове.

Източник на "Entertainment Tonight" също съобщава, че певицата и изпълнителят са били забелязани заедно, пише teenproblem.net.

"Селена и Зейн бяха заедно в SoHo в Ню Йорк Сити миналата вечер около 22:30 ч. Те вървяха, държейки се за ръце, и се целуваха. Повечето от персонала на ресторанта и от посетителите не ги забелязаха. Изглеждаше, сякаш им е комфортно заедно и беше ясно, че това е среща", посочва източникът.

Зейн Малик имаше дългогодишна връзка с моделът Джиджи Хадид. Двамата се разделяха и събираха отново няколко пъти, но през октомври 2021 г. скъсаха окончателно. Те имат дъщеря Кай, която се роди през септември 2020 г.

Снимка: БГНЕС