Какви са проблемите на знаменитостите? Ед Шийран с откровена изповед за личния си живот

Изпълнителят говори за алкохолизма и хранителното си разстройство

26.03.2023 | 22:01 Редактор: Михаела Димитрова
Какви са проблемите на знаменитостите? Ед Шийран с откровена изповед за личния си живот

Ед Шийран рядко споделя подробности от личния си живот, но когато го направи, шокира всички с историите и преживяванията си.

Интервюто му за списание Rolling Stone не беше изключение, като изпълнителят беше напълно искрен за всичко, през което е преминал досега. Той зачекна темата за възприемането на тялото си и хранителните разстройства, които е развил през годините. Казва, че често се сравнявал с други мъже в музикалната индустрия, което го накарало да си мисли, че е с наднормено тегло и дори се наричал "дебел".
 

По думите на Шийран, по принцип е човек, който живее и мисли реалистично, но попадането в индустрия с много по-привлекателни и стройни мъже е променило изцяло перспективата му за самия него. Той става известен по времето, когато групата One Direction набират сила, а момчетата от нея са с перфектни тела и плочки по коремите.
 
"Постоянно се питах защо и аз не изглеждам така, а едно малко гласче в мозъка непрекъснато ми повтаряше, че ям твърде много и често пия бира", обяснява той пред Rolling Stone. След като прави песни с Джъстин Бийбър и Шон Мендес, които не могат да се оплачат от физиката си и множество дами, които постоянно ги преследват, Шийран си казвал, че е дебел и никога няма да изглежда по този начин.

Тези мисли постепенно набъбвали в мозъка му и довели до развитието на хранително разстройство. Ед споделя, че по това време се оприличавал на Елтън Джон, който в мемоара си Me описва, че се е борил с булимия цели шест години. "Така се оказах в ситуацията, за която Елтън говори в книгата си – преяждах – и след това всички критики се появяваха отново", разкрива изпълнителят.

Прочетете в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС