Показаха колата, с която принцеса Даяна катастрофира, в сериала "Короната"?

Превозното средство било забелязано на снимачната площадка

23.03.2023 | 23:28 Редактор: Вяра Димова
Показаха колата, с която принцеса Даяна катастрофира, в сериала

Сериалът "Короната" се превърна в най-популярната продукция за британската монархия. И разбира се, такъв мащабен проект, който разказва за толкова влиятелни личности, не може да е пълен без наличието на скандали.

Наскоро се появиха кадри от снимките, които изобразяват счупен автомобил Mercedes. Именно с тази кола принцеса Даяна участва във фаталната автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г.

Принцеса Даяна почина на 31 август 1997 г. като катастрофира в тунел заради папарашки тормоз. Преди време създателите на сериала "Короната" увериха, че няма да заснемат ужасната трагедия. 

От Netflix убеждаваха, че няма да показват самата катастрофа на лейди Даяна, заради недоволството, което може би ще предизвика епизодът във Великобритания. Все пак стана ясно, че превозното средство е било забелязано на снимачната площадка.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
Лий
преди 1 година
Лейди Даян умря в тази катастрофа , защото я гонеха килъри а не папараци. На следващия ден е била насрочила пресконференция с доста неудобни факти и събития случващи се в Уиндзор. Сигнализирай за неуместен коментар