Принц Хари организира извънредно събитие заради мемоарите си

В онлайн среща принцът ще обсъди темата за загубите в живота

01.03.2023 | 15:02 Редактор: Искра Ангелова
Принц Хари организира извънредно събитие заради мемоарите си

Принц Хари подготвя специално събитие, свързано с мемоарите му - Spare. В онлайн среща принцът ще обсъди темата за загубите в живота и важността на личното изцеление с д-р Габор Мате, автор на "Митът за нормалното: Травма, болест и изцеление в токсична култура".

Той е известен със своя опит в областта на травмите, зависимостите, стреса и детското развитие. Двамата ще отговарят и на въпроси, изпратени от публиката при регистрация за събитието на живо в PrinceHarryMemoir.com. Съобщава се, че всеки билет включва копие на Spare с твърди корици, предава People.

Мемоарите на херцога на Съсекс много бързо се превърнаха в бестселър на New York Times. Книгата беше публикувана на 10 януари и остана на първо място в списъка на бестселърите с твърди корици на New York Times за нехудожествена литература в продължение на шест последователни седмици.

Продажбите на Spare на английски език надхвърлят повече от 4 милиона копия с над 1,43 милиона закупени книги още в първия ден. Това направи творбата най-продаваната нехудожествена книга на всички времена.

Принцът разказа, че с мемоарите си споделя своя опит и ако той даде положителна промяна в живота на някого, то това за него би било възнаграждаващо.

Той добави, че "тази книга и нейните истини са в много отношения продължение на моето собствено пътешествие в психичното здраве. Това е суров разказ за живота ми - доброто, лошото и всичко между тях."

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
На маймуница
преди 1 година
ще има ли издание или ще се ограничите до снимката от статията? Сигнализирай за неуместен коментар