Месец март чука на вратата: Звездите вещаят успехи, приключения и емоции

Приоритет за Везните ще бъдат отношенията

28.02.2023 | 21:37 Редактор: Петя Кръстева
Месец март чука на вратата: Звездите вещаят успехи, приключения и емоции

Месец март идва с възможности за успехи, вълнуващи приключения и емоции. Най-женският месец в годината ще ни зарадва с много поводи за усмивки. 

Овен

Един от особено съществените периоди за представителите на вашия знак. Всеизвестно е, че астрологичната година започва в деня на Пролетното Равноденствие, когато Слънцето навлиза в Овен. Преди него там ще се настани Меркурий. Дотогава, каквото и да се случи, избягвайте важните решения с продължителен ефект. Действайте с равномерно темпо - обмислено и без прекалени емоции. Анализирайте смисъла на събитията, които се случват, и се постарайте максимално да се "впишете' в тях и да извлечете полза, доколкото е възможно. В последната десетдневка на месеца ще започнете нов жизнен цикъл. Ще се случат промени, които ще ви харесат и ще се освободите от ограниченията, с които сте били принудени да се съобразявате.

Телец

След средата на месеца Венера ще навлезе във вашия знак, където е в управляваща позиция. Периодът ще е благоприятен за започване, а и за довършване на поредица дейности, засягащи основно финансовата и имотната сфера. Ще можете да разширите бизнеса или влиянието си и да придобиете популярност. Независимо от успехите, е желателно да отложите стартирането на нови проекти и да се ограничите само до подготовката им. Ще разполагате с подходящи условия за набелязване в най-общ план на приоритетите за следващите месеци. В случай че се яви някаква възможност за допълнително обучение, възползвайте се. Получените в този процес знания ще се окажат полезни почти веднага.

Близнаци

Събитията ще са интересни, но едва ли ще ангажират задълго интереса ви. Ще стимулират въображението, ще ви подтикнат да направите някои експерименти, от които ще получите полезен опит, но със сигурност няма да направите някакви кардинални промени в динамичния си стереотип. Някои случки и активности ще променят гледната ви точка по отношение на позицията, в която се намирате. Приходите ви ще са редовни, но по-ниски от очакваните. Не се изнервяйте излишно, всъщност ще разполагате с достатъчно средства за посрещане на нуждите си, стига да ги използвате пестеливо.

Рак

Печелившата тактика за предстоящия месец е да действате с умерено темпо - да наблюдавате повече, да овладеете поривите си, да не разчитате на бърз напредък и прекалени успехи. Опитайте се да вникнете в смисъла на събитията, да конкретизирате замислите си. Освободете се от всичко, което не ви е нужно като вещи, отношения, предразсъдъци. Пестете си силите и не прекалявайте с щедрите обещания.
Лъв

Преживяванията ще са нееднозначни през март. Ще успеете да довършите голяма част от вече започнатите занимания, но в същото време ще се откажете от някои цели и ще се освободите от някои контакти. Обективно погледнато, ще постигнете баланс, макар и частичен, между намеренията си и реалните условия, с които разполагате. След като го направите, ще знаете кое, кога и за колко време бихте могли да свършите, без да се съмнявате в себе си. Нивото на сигурност и самостоятелност ще повиши ефективността и въздействието ви в публичното пространство.

Дева

Ориентирайте усилията си предимно към краткосрочните задачи. Що се отнася до перспективните, формулирайте ги само като замисъл. С осъществяването им ще можете да се заемете след няколко месеца. Погасете задълженията си от всякакво естество както материални и финансови, така и морално-етични. Не се опитвайте да изпреварвате времето, действайте спокойно, равномерно и обмислено. От вас зависи да преминете от думи към дела и от теория към практика, след което да получите реални резултати от усилията си. Те ще са най-убедителната ви реклама.

Везни

Приоритетна тема през месеца ще са отношенията ви. Ще постигнете синхрон и ефективно сътрудничество както с деловите партньори (вътрешни и задгранични), така и тези от неформалната среда. Преживяванията в по-голямата си част ще са вълнуващи, показателни и наситени с дълбок вътрешен смисъл. Включвайте се във всички публични и професионални инициативи, към които имате интерес. Ще повишите популярността си и ще намерите нови възможности за изява. Може да не ги забележите веднага, но с течение на времето ще осъзнаете смисъла им и ще установите, че са по-изгодни, отколкото сте предполагали.

Скорпион

Творческият ви потенциал бавно, но забележимо ще се повишава. Активната ви позиция по всички дискутирани въпроси ще ви осигури подкрепа, влияние и подходящи условия, за да стартирате изпълнението на някои промени, за които от доста време мислите. Направеното през този месец ще даде първите си резултати през следващите два, а те ще са силно окуражаващи. Абстрактните ви хрумвания ще придобият съвсем реална и материална визуализация. След като укрепите и стабилизирате професионалния и социалния си статус, ще можете да осъществите някои улесняващи нововъведения в стила и методите си на работа.

Стрелец

Мобилизирайте аналитичните си способности и анализирайте направеното до момента. Изяснете си причините за всички неуспехи и предпоставките за добрите постижения. Дори да сте преминали през някаква криза, установявайки причините, ще я преодолеете и ще избегнете повторението на вече допуснатите грешки. Помислете кои елементи от миналото трябва да изоставите и коя част от натрупания опит ще ви е от полза за осъществяване на бъдещите замисли. Направите ли го ще реализирате желанията си много по-лесно, отколкото си представяте. Даже да се натъкнете на нещо непознато, няма да ви е нужно много време, за да си изградите подходяща тактика.

Козирог

През този месец ще установите доколко жизнеспособни за бъдеще ще са хрумванията ви. В случай че ви е минавала през ум мисълта да смените работата си, ще успеете да се ориентирате в пазара на труда и да установите заслужава ли си да предприемате решителни стъпки, или е по-добре на този етап да изчакате. Подреждайте старателно програмата си и обмисляйте подробно дългосрочните решения. От вас зависи да разгърнете максимално способностите и да покажете най-добрите си страни. Ще постигнете пълноценно сътрудничество, ако успеете да съчетаете своите интереси с екипните.

Водолей

Определящо събитие на месеца е навлизането на Плутон във вашия знак, където той ще остане почти два месеца и половина. Мисълта, че знаете какво трябва да довършите, но не знаете какво предстои, може да създаде усещане за несигурност и безпокойство. Намалете инициативата, придържайте се към характеристиката на обстоятелствата и неясните ситуации ще се избистрят без прякото ви участие. Приемайте несполуките разумно, без излишни емоции. Отнасяйте се към чуждите грешки снизходително. Не се ангажирайте с практическата реализация на нови замисли. Ограничете се само до формулиране на крайните си очаквания. Началото ще е успешно тогава, когато имате изградена окончателна концепция за етапите на работа и окончателния резултат. Най-вероятният период за старт ще е поне след месец, пише az-jenata.bg

Риби

Присъствието на Слънцето във вашия знак е достатъчна гаранция както за висок тонус, така и за добро настроение. Изпълнени с оптимизъм, ще сте готови да дадете максимума от себе си. След като Сатурн навлезе във вашия знак (7 март), дефинирайте оригиналните си идеи, систематизирайте плановете, но не бързайте с кардиналните промени. През този месец ще се наложи да се съобразите с някои ограничения, а и да свикнете с тях, защото ще се появяват през определени периоди. Няма да разполагате с подходящи условия за бурен напредък, но това не означава, че ще ви липсват интересни преживявания. Като се има предвид, че няма да сте прекалено заети, ще можете да си организирате поредица впечатляващи пътувания, съчетани с посещения на спортни, културни и други видове прояви. В тази връзка разходите ви може да са по-високи от обичайното. От една страна, ще разполагате с част от създадените към момента запаси, а от друга - след като стартирате новите си инициативи, ще можете да възстановите похарченото.

Снимка: Pixabay