И звездите имат вредни навици: Пинк качила 16 кг по време на Ковид, хапвала много тесто

Изпълнителката се подложи и на операция за смяна на тазобедрена става

21.02.2023 | 16:45 Редактор: Вяра Димова
И звездите имат вредни навици: Пинк качила 16 кг по време на Ковид, хапвала много тесто

Пинк е една от малкото жени в музикалната индустрия, която привлича интереса на публиката главно с таланта си. Тя рядко говори за личния си живот, децата ѝ стоят далеч от светлината на прожекторите, освен ако не летят заедно с нея над сцената, и не можем да назовем момент, в който звездата се е забъркала в скандал.

През последните няколко месеца затишието около нейната персона едновременно не беше изненада, но и беше леко притеснително. След прекрасното си изпълнение в чест на Оливия Нютън-Джон на тазгодишните Американски музикални награди звездата се е отдала на спокойствие в дома си. Тя събира сили за предстоящото си турне, което ще е промоционално за деветия ѝ студиен албум Trustfall.

Преди обаче да започне да се върти във въздуха, Пинк трябваше да премине през няколко трудни периода. Тя се подложи на операция за смяна на тазобедрена става, както и премина през тежък ковид. Всичко това наложи дълго оставане у дома и изпълнителката вече няма търпение да излезе навън.

"Почивките са добре за гласа ми, но не и за тялото", казва тя пред Variety. Разкрива, че по време на пандемията е напълняла с 16 килограма, защото постоянно е готвила тестени изделия, които след това сладко си похапвала.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС