И звездите са хора: Гомез отговори на критиките за треперещите ѝ ръце

С видео в социалните мрежи изпълнителката показа част от ежедневната си рутина

10.02.2023 | 13:11 Редактор: Вяра Димова
И звездите са хора: Гомез отговори на критиките за треперещите ѝ ръце

Селена Гомес не крие нищо относно здравословното си състояние, особено заболяването лупус и неговите последици върху тялото ѝ, но се оказва, че някои "фенове" все още имат нужда от пояснение и обяснения.

Наскоро актрисата сподели част от ежедневната си грижа за кожа във видео, публикувано в TikTok. За целта тя използва продукти не от своята линия за красота Rare Beauty, а тестери, изпратени ѝ от други марки с цел реклама.

"Добре, преставам да се правя, че знам какво говоря", написа Селена под видеото, макар да не изглежда като новак в гримирането и грижата за кожата. Тя се справя повече от отлично, като накрая завършва с малко грижа за косата и забавно изражение за края на видеото.

Докато повечето фенове аплодираха певицата за това, че признава за безплатните продукти и видеата с цел реклама, както и за нивото си на умения в гримирането, имаше и хора, които оставиха критични коментари под видеото. По-голямата част от тях бяха насочени към треперещите ръце на Гомес, които се забелязват на няколко пъти, когато тя доближава продуктите към камерата.

Селена веднага побърза да отговори на критиките, засрамвайки всеки, който се опита да ѝ свали самочувствието. "Треперещите ми ръце са заради лекарството ми за лупус. И прочетете описанието. Аз не съм професионалист", написа изпълнителката.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС