Аштън Къчър: Разводът ми с Деми Мур ме накара да се чувствам като провал

Според слуховете двамата се разделили, защото красавецът изневерявал на актрисата

04.02.2023 | 11:55 Редактор: Ирена Бакърджиева
Аштън Къчър: Разводът ми с Деми Мур ме накара да се чувствам като провал

Аштън Къчър сподели, че разводът му го е накарал да се чувства като провал.

44-годишният актьор беше женен за 60-годишната Деми Мур от 2005 г. до 2013 г. - тогава разводът бе официализиран. Двамата обявиха, че се разделят още през ноември 2011 г. Според слуховете двамата се разделили, защото Аштън изневерявал на актрисата.

"Нищо не може да те накара да се чувстваш като провал, така както разводът може. Разводът се чувства като масивен провал. Провалил си се в брака. Признаваш глупостите и нещата, които си направиш погрешно и продължаваш напред", посочи той пред "Esquire".

На актьора му е било трудно и да се справи в отглеждането на трите деца, които Мур има от предишен брак - този с Брус Уилис. "Бях на 26 г., носейки отговорност за 8-годишна, 10-годишна и 12-годишна", обяснява той, цитиран от teenproblem.net.

Къчър е преживял болезнено и това, че с Деми са изгубили бебе. Сега той е женен за Мила Кунис от 2015 г. Двамата имат дъщеря Уайът на 8 г. и син Димитри на 6 г.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
Никола
преди 1 година
"Разводът се чувства като масивен провал." ???Освен че преводът от английски е дело на лош софтуер, статията не носи никакво съдържание. Не става ясно защо през 2023 г ни напомняте, че някой се развел преди 7 и какво изпитвал тогава. Публикувате плява. Сигнализирай за неуместен коментар