Памела Андерсън опитала да се самоубие заради Томи Лий: Беше толкова ревнив

Рокаджията се ядосвал на сюжетните линии на съпругата си в "Спасители на плажа"

01.02.2023 | 14:57 Редактор: Искра Ангелова
Памела Андерсън опитала да се самоубие заради Томи Лий: Беше толкова ревнив

Памела Андерсън проговори за това как връзката ѝ с Томи Лий се е отразила на нейното психично здраве. Съвсем скоро по Netflix излезе документален филм за актрисата и модел - "Pamela, A Love Story". В него тя разказва за пътя си към славата, любовните си връзки и т.н.

Сега звездата даде интервю за "The Guardian" по повод документалния филм. Андерсън разкри, че ревността на Томи Лий довела до това тя да опита да се самоубие.

"Томи беше толкова ревнив", казва тя, цитирана от teenproblem.net. Памела уточнява, че преди си мислила, че това означава да си влюбен. Рокаджията се ядосвал на сюжетните линии на съпругата си в "Спасители на плажа". Памела влизаше в ролята на секси спасителката Си Джей от 1992 г. до 1997 г.

Звездата дори веднъж видяла как Томи блъска колата си в караваната, в която се прави грима на актьорите. А след това музикантът изчезнал.

Памела Андерсън признава, че тогава тя опитала да отнеме живота си: "Исках това да приключи няколко пъти." Актрисата и Томи Лий бяха женени в периода 1995 г. - 1998 г.

Снимка: БГНЕС