Бавачка насилвала сексуално Памела Андерсън, актрисата призна: Опитах се да я убия

Тези разкрития бяха направени в нов документален филм за нея по Netflix

24.01.2023 | 22:20 Редактор: Искра Ангелова
Бавачка насилвала сексуално Памела Андерсън, актрисата призна: Опитах се да я убия

Памела Андерсън твърди, че е опитала да убие бавачката си, защото тя я е насилвала сексуално и я е тормозила, когато Памела била едва на 8 г.

Актрисата и модел разкрива, че искала да я убие и опитала да я прободе в сърцето с химикал във формата на коледно бастунче. Тези разкрития бяха направени в нов документален филм за нея по Netflix.

55-годишната звезда говори за детството си и казва, че е била изнасилена от бавачката си, когато е била на 8 г.

Андерсън описва тези 3-4 години, в които бавачката се е грижила за нея, като "3-4 години от ада".

Интересното е, че въпросната бавачка умира в автомобилна катастрофа и Памела смятала, че тя е виновна, тъй като си е пожелала бавачката да умре, съобщава teenproblem.net.

"Имах бавачка и моите родители смятаха, че тя е страхотна бавачка, защото тя постоянно носеше подаръци. Но тя ме насилваше. Бяха 3 или 4 години на тормоз. Тя винаги ми казваше да не казвам на родителите си. Опитах да защитя брат ми от нея... Опитах да я убия и опитах да я пробода в сърцето с химикал във формата на коледно бастунче; и после ѝ казах, че искам тя да умре и тя умря в автомобилна катастрофа на следващия ден. Така че, аз си помислих, че съм я убила с моето магическо съзнание и не можех да кажа на никого. И бях сигурна, че аз съм го направила, исках я мъртва и тя умря", коментира Памела.

Снимка: БГНЕС