Как да разпознаем истинската любов?

В много случаи бъркаме влюбването

27.01.2023 | 12:32 Редактор: Петя Кръстева
Как да разпознаем истинската любов?

Любовта може да има много измерения. Истинската такава се открива трудно и много често бъркаме признаците, които я издават. Свикнали сме да смятаме, че любовта ни кара да усещаме пеперуди в корема, да мислим за човека до нас, да искаме да сме постоянно с него или че просто го обичаме такъв, какъвто е.

Всички тези знаци са валидни и могат да са показател, че сте влюбени, но не и гаранция, че сте открили правилния човек. В много случаи бъркаме влюбването с истинската любов, а за нея си има други - съвсем различни и понякога изненадващи знаци. Сред тях има и много неромантични сигнали, които всъщност подсказват, че сте открили истинската любов. Те са много по-ценни и показателни от очевидните знаци и могат да са признак на по-голяма устойчивост в отношенията.

Позволявате си да се виждате в антисекси светлина

Когато сте се отпуснали до такава степен, че да не се притеснявате как изглеждате в очите на другия, това е любов. Приели сте се такива, каквито сте, а това ви дава свободата да се отпуснете и да се оставите да бъдете истински и непринудени в общуването си.

Заедно сте и в неприятните моменти

Няма значение дали става въпрос за трудности, болка или просто за задължителни семейни ангажименти, които са ви неприятни – щом сте заедно в такива моменти, значи сте влюбени и държите един на друг.

Четете повече по темата на az-jenata.bg

Снимка: Pixabay