Любов като по филмите: Как да открием перфектната половинка?

Не трябва да бъркате привличането с любов

03.01.2023 | 21:52 Редактор: Петя Кръстева
Любов като по филмите: Как да открием перфектната половинка?

Любовта може да е истинска лудост. Необяснимите механизми, по които сърцето се вглежда, могат да ви оставят с дълбоки рани, най-вече ако се влюбите твърде бързо. Бързото влюбване замъглява преценката ви и често в края на деня се оказва, че сте се влюбили в грешния човек, а сърцето ви е разбито. За да направите живота си по-лесен и да спрете да се влюбвате в грешния човек, вижте как да успеете да накарате сърцето и съзнанието си да се влюбват по-бавно, осъзнато, преднамерено

Не бъркайте привличането с любов

Една от най-честите грешки в началото на връзката, а понякога и преди изобщо да е започнала, е бъркането на привличането с любов. Придавате твърде голямо значение на емоциите, които ви връхлитат, вместо да погледнете реалистично на ситуацията. Прибързаното придаване на твърде голямо значение на чувствата, които се събуждат у вас, ще замъглят преценката ви, а и може да ви донесат много болка.

Не правете секс на първа среща

Колкото и да харесвате някой мъж и вече да сте започнали да изпитвате чувства и влечение към него, не прибързвайте много със сексуалния контакт. Това ще замъгли още повече преценката ви и може да ви остави наранени. Ако искате да се влюбите истински, изчакайте известно време.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay