Той не може да обича? Следете за тези черти в характера на половинката си

Предишна изневяра е "червен флаг"

08.01.2023 | 12:06 Редактор: Петя Кръстева
Той не може да обича? Следете за тези черти в характера на половинката си

Любовта изглежда като нещо, което всеки може, но всъщност не е така. Има хора, които просто не са способни да обичат истински. Зад това се крият редица скрити проблеми от миналото, от предишния опит, от детството, от разбиранията и собствените нагласи. Ако се срещате с мъж, който ви се струва прекалено недостъпен емоционално или е враждебно настроен към всичко и всички наоколо, вероятността да е неспособен да обича, включително и вас, е голяма.

Той е женомразец и слага жените под общ знаменател

Мъжът, с когото се срещате или имате връзка непрекъснато генерализира жените, поставя ги под общ знаменател и ги оприличава една на друга. Това е много лош знак за вас, защото вероятно си имате вземане-даване с човек, който не може да обича истински. Той търси под вола теле, вглежда се в негативното, поставя себе си пред другите и намира само негативни черти, само и само да не си позволи да обича истински.

Има минало, свързано с изневери или насилие

Ако знаете, че той има тъмно минало, свързано с упражняване на насилие независимо дали от него, или е ставал свидетел на такива деяния, изневерявал е  или са му изневерявали, това са червени флагове. Проследете ги, защото могат да са причината мъжът, с когото се срещате да е изгубил способността да обича безкористно или безрезервно.

Четете повече на az-jenata.bg

Снимка: Pixabay
 


1
3 rate up comment rate down comment 0
Андрей
преди 1 година
Това доста добре описва жените с които съм бил последните години. Плюс това, че много от тях бяха влюбени единствено в портфейла ми. Сигнализирай за неуместен коментар