Джулия Робъртс засрамена и разочарована от разкритията за връзката ѝ с Матю Пери

В книгата си актьорът разкрива подробности за отношенията си с Джулия, които са продължили 3 месеца

27.12.2022 | 23:30 Редактор: Ирена Бакърджиева
Джулия Робъртс засрамена и разочарована от разкритията за връзката ѝ с Матю Пери

Джулия Робъртс е засрамена и разочарована, а причината е автобиографията, която Матю Пери издаде - "Friends, Lovers And The Big Terrible Thing".

В книгата актьорът разкрива подробности за връзката си с Джулия, която е продължила 3 месеца. Двамата бяха двойка през 1995 г. Връзката им започна след като той я убеди да се снима в епизод от втория сезон на "Приятели".

В автобиографията Матю разкрива, че той е зарязал актрисата, защото постоянно си мислил, че не е достатъчно добър за нея и че тя ще го изостави. Сега източник твърди, че Робъртс се чувства унизена заради книгата, пише teenproblem.bg.

"Джулия е засрамена и разочарована, че Матю разкри детайли за тяхната кратка връзка. Намирисва на това, че Матю търси бляскави фрази, с които да запълни книгата си и това не се нрави на Джулия. Тя е от старата школа, що се отнася до нейното лично пространство - никога няма да я видите да говори за връзките с известните си бивши. Това я накара да се почувства странно", твърди източник на списание "Closer".

Снимка: БГНЕС