Хороскоп за 26 декември: Везните омайват наред, приятни изненади за Стрелците

Близнаците да внимават с разходите

26.12.2022 | 08:45 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 26 декември: Везните омайват наред, приятни изненади за Стрелците

Овен

Разговор със стар приятел ще ви подскаже причините за някакъв ваш неуспех или несправедливо решение, предизвикало неприятности. Овладейте мисълта за отмъщение и изчакайте. Ще получите възмездието, на което се надявате, без да участвате лично.

Телец

Не приемайте твърде лично чуждите грижи. Ако някой се опитва да ви сподели неприятностите си, преценете доколко са обективни и доколко – резултат от лични необмислени действия и едва тогава реагирайте.

Близнаци

С каквото и да се заемете, ще го докарате до логичния му завършек. Ако се надявате на допълнителни приходи, откажете се, няма да ги получите. В тази връзка не е желателно и да прекалявате с разходите.

Рак

Случайна информация ще ви насочи към нова идея, която изцяло ще изпълни съзнанието ви. Споделете я с близките си или колеги, с които сте постигнали синхрон. Ще ви подскажат слабите места, както и как да структурирате работата си.

Лъв

Ориентирайте се към разговори на неутрални теми и не споделяйте лични грижи или намерения. Особено пестеливи бъдете що се отнася до информация, засягаща професионалните ви хрумвания. Каквото и да ви обещават, ще е подвеждащо, пише az-jenata.bg.

Дева

Без значение дали за вас денят е работен и ли не, разговорите ще са предимно на професионални теми. Няма да се случи по принуда, а защото ще общувате предимно с настоящи или бивши колеги. Изслушвайте ги, ще научите интересна информация.

Везни

Привлекателни сте и ще се радвате на прекрасно отношение към самите себе си. Ако между събеседниците ви има човек, от когото зависи реализацията на част от бъдещите ви планове, бъдете сигурни, че ще получите подкрепата, от която се нуждаете.

Скорпион

Отстоявайте интересите си, но не подценявайте и чуждите. Част от разговорите ще са свързани с уреждане на материални взаимоотношения и няма да са ви особено приятни. Въпреки всичко е във ваш интерес да не ги отлагате.

Стрелец

С приятни изненади ще запомните този ден. Ще стабилизирате позициите си и благодарение на нечия намеса, ще компенсирате преживяна наскоро материална загуба. Заделете резерв от средствата, с които разполагате.

Козирог

Част от събеседниците ви ще се опитват всячески да получат подкрепата ви за решенията си. Не се поддавайте на манипулации, ако не сте съгласни с тях, но и не се противопоставяйте грубо. Стремете се към диалог.

Водолей

Част от новините, получени днес, няма да са окуражаващи. Не е изключено да ви съобщят, че някакво ваше занимание се отлага или временно спира. Не преживявайте излишно, най-вероятно става дума за дребно недоразумение.

Риби

Ще осъзнаете, че някой се опитва да пречи на напредъка ви. Реагирайте мълчаливо и разумно. Помислете как да се освободите от вредното влияние, вместо да се впускате в протяжни и безсмислени обяснения.