Влизаме в последното новолуние за 2022 г. - то ще бъде в знака на Козирог

То ще ни покани да разкрием своите таланти, умения

22.12.2022 | 22:57 Редактор: Вяра Димова
Влизаме в последното новолуние за 2022 г. - то ще бъде в знака на Козирог

На 23 декември ни очаква последното новолуние, супер Луна за 2022 година. То ще бъде в знака на Козирог. Според западни астролози, това лунно събитие ще ни подскаже какво да очакваме, навлизайки в новата 2023-а. 

Новолунията се свързват с ново начало. Знакът Козирог е известен с мъдростта и работохолизма, постоянното полагане на усилия. Това новолуние ще ни покани да разкрием своите таланти, умения, защото всеки има някакви. 

Важно е да бъдем активни по време на последното новолуние за годината, да поставим намеренията си, да имаме дори повече от една цел. Да помислим коя цел смятаме за най-подходяща за нас и къде се намираме в живота си в момента. По време на новолунието, Хирон, който е естествен спътник на Плутон също е активен.

Моментът е подходящ да се разделим с болезнено минало, ненужното от живота си, защото Хирон ще освети нашия път. Дни преди новолунието в Козирог, Юпитер навлиза в Овен, където ще остане през по-голямата част от 2023 г. Знакът, в който се намира Юпитер, може да оцвети и оформи енергиите на предстоящата година.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay