Новолуние и частично слънчево затъмнение в Скорпион: Предстоят резки трансформации

Венера ще ни помогне да събудим женската си енергия

18.10.2022 | 17:30 Редактор: Теодора Патронова
Новолуние и частично слънчево затъмнение в Скорпион: Предстоят резки трансформации

Започва сезон на затъмненията – трансформиращ период, по време на който е възможно да претърпим резки промени, които могат да преобърнат живота ни.

Сезонът на затъмненията обикновено има две такива. Въпреки че затъмненията имат пикова дата, тяхната енергия е толкова мощна, че е възможно да бъде усетена месец преди и след настъпването им.

В края на 2022 г. ни очакват слънчево новолунно затъмнение на 25 октомври и пълно лунно затъмнение и така наречената "кървава" Луна на 8 ноември. Някои теми от април и май тази година може да напомнят за себе си.

На 25 октомври ни очаква новолуние и частично слънчево затъмнение в знака на зодия Скорпион. Слънчевите затъмнения, които съвпадат с новолунията, са портали на ново начало. Те отварят врати и могат да формират нови енергийни пътеки, по които да се движим. Носят ни свежа енергия, напомнят ни защо душата ни е дошла тук и какво трябва да постигне.

По време на слънчевото затъмнение на новолуние можем да започнем да се чувстваме вдъхновени или може би желаещи да посеем нови семена и да започнем нова глава в живота си.

Венера - планетата на любовта, парите, красотата, е много активна по време на това слънчево затъмнение. Нейната енергия също ще е положителна. Можем да я използваме, за да даваме и получаваме любов в живота си, да се фокусираме върху онова, което наистина е важно за нас.

Сега ще имаме повече яснота, която ще ни помогне да се справим с всякакви предизвикателства в нашите взаимоотношения. Може да решим, че сърцето ни вече не иска да бъде въвлечено в определена динамика или може да открием, че то е готово да се отвори и да премине към тази следваща глава в живота ни.

Венера ще ни помогне да събудим женската си енергия. Ще се чувстваме по-привлекателни, ще имаме желание да се грижим по-добре за себе си, ще подхраним креативността си. 

След частичното слънчево затъмнение ни очаква лунното, то също ни носи трансформации, а какви са те, предстои да разберем.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК