Амбър Хърд се споразумя с Джони Деп за обезщетение от $10 млн.

Оклеветяването ми е разширена версия на начините, по които жените биват жертвани, каза актрисата

21.12.2022 | 11:01 Редактор: Вяра Димова
Амбър Хърд се споразумя с Джони Деп за обезщетение от $10 млн.

Амбър Хърд и Джони Деп официално се разбраха за изхода на поредното дело помежду им.

В понеделник 36-годишната актриса обяви в официално съобщение, че е взела "трудното решение" да уреди делото за клевета, заведено срещу нея от бившия ѝ съпруг Джони Деп във Вирджиния, при което седемчленно жури установи, че Хърд е наклеветила Деп в статията си за домашно насилие. В резултат на това той получи обезщетение от над 10 милиона долара.

"За мен е важно да кажа, че никога не съм избирала това. Защитих моята истина, знаейки че това ще ме унищожи. Оклеветяването, с което се сблъсках в социалните мрежи, е разширена версия на начините, по които жените биват повторно жертвани, когато говорят за случилото им се", пише Хърд в социалните мрежи.

Източник, близък до Деп, казва пред списание People, че сумата, за която са се съгласили е седемцифрена, като съдебното решение вече е въведено в сила. 

"Но част от смисъла на обжалването му от нейна страна бяха както финансовите причини, така и да се гарантира, че няма влязло в сила решение срещу нея. Тази присъда никога няма да изчезне. Деп казва, че не става въпрос за пари. Той просто искаше истината да излезе наяве", споделя близък до актьора.

Четете повече на: tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС