Джони Деп лекува мъката след драмата с Хърд с нова връзка

59-годишният актьор излиза с дама от екипа, който успя да му извоюва победата срещу бившата му съпруга

24.09.2022 | 16:55 Редактор: Теодора Патронова
Джони Деп лекува мъката след драмата с Хърд с нова връзка

След месеци на спекулации, фенски надежди и няколко фалшиви новини относно любовния живот на Джони Деп, става ясно, че той все пак излиза с една от адвокатките си, които работеха за него по случая срещу Амбър Хърд. 

Преди няколко дни множество медии потвърдиха, че 59-годишният актьор има връзка с дама от екипа, който успя да му извоюва победата срещу бившата му съпруга. За съжаление на феновете обаче приятелката на Деп не е Камила Васкес, а по-неизвестната Джоел Рич. Тя не го представляваше в делото в Америка, но го защитаваше в Англия, където Джони водеше битка с таблоида "Сън". Въпреки че не успя да спечели битката, Рич все пак си тръгна с по-голяма победа - сърцето на своя клиент.

Източници казват, че отношенията между Деп и Рич не са сериозни за момента, като двамата се наслаждават на компанията си и прекарват колкото се може повече време заедно. Засега Джоел все още се води омъжена жена, но е разделена със съпруга си. Източници допълват че най-вероятно това е основната причина отношенията между адвокатката и актьора да не се задълбочават и да не бъдат оповестявани в медиите. 

Четете повече по темата в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК