Джони Деп: Разказах всичко на децата си за Хърд, дължах им истината

"Бях твърдо решен да търся правата си в съда", заяви той

13.06.2022 | 17:01 Редактор: Искра Ангелова
Джони Деп: Разказах всичко на децата си за Хърд, дължах им истината

Джони Деп спечели делото срещу Амбър Хърд и вече може да се върне към нормалния си ритъм. Но ще бъде ли той такъв след толкова време, в което личния му живот бе на показ?! Освен върху неговото ежедневие, драмата с бившата му жена рефлектира и върху неговите деца. Днес той признава, че им е споделил цялата истина за отношенията си с нея, защото те заслужават да я знаят.

"Преди шест години моят живот, животът на децата ми, животът на най-близките ми хора, както и животът на хората, които много, много години ме подкрепяха и вярваха в мен, бяха завинаги променени. Само за един миг", каза Джони Деп в официално изявление малко след решението на съда. И така разкри, че най-вероятно с връзката си, която остава в миналото, е навредил на Лили-Роуз и Джак.

"Бях твърдо решен да търся правата си в съда, въпреки че знаех огромната цена, която това ще ми коства. И че животът ми ще се превърне в спектакъл. Но трябваше да преследвам истината в името на децата ми. Дължах истината на децата си и на всички онези, които ме подкрепяха през цялото време", обяснява още холивудската звезда.

Джони Деп иска децата му да не се срамуват от него

Още през 2013 г. той споделя пред Rolling Stone, че иска неговите син и дъщеря да се чувстват добре от това, че е известен. И по-скоро да се гордеят с него, отколкото да се срамуват:

"На моите деца им се казва 75 пъти на ден, че са обичани. Едно нещо, което знам е, че се чувстват обичани и сигурни, щастливи, необходими и част от нещо".

Според Джони Деп "истината никога не загива" и за него е много важно децата му да не вярват на всяко нещо, което пишат за него в медиите.

"Аз съм просто актьор и ако мога да оставя нещо след себе си, с което децата ми ще се гордеят, това е, което искам", посочва той пред Daily Telegraph през 2009 г.

По думите му,той не иска децата му да се смущават от нещо, което е направил. Но ето че повече от десетилетие след това, се налага да обяснява пред съда и да защитава името си заради бившата му жена.

Актьорът желае да изчисти името си най-вече заради децата

По време на процеса му за клевета през 2022 г., Деп поясни, че децата му заслужават да чуят истината по случая с Амбър Хърд.

"Беше пълен шок... Просто нямаше нужда да върви в тази посока, тъй като нищо подобно не се е случвало. Във връзката имаше спорове и неща от такова естество, но аз самият никога не съм стигал до точката да удрям г-жа Хърд по някакъв начин, нито съм удрял някоя жена в живота си", коментира той по повод показанията на актрисата.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК