Майката на Джони Деп го пребивала от бой, хвърляла пепелници и телефони по него

"През живота си не съм удрял жена", заяви актьорът

02.05.2022 | 21:10 Редактор: Искра Ангелова
Майката на Джони Деп го пребивала от бой, хвърляла пепелници и телефони по него

Делото между Джони Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд продължава с пълна сила. Феновете могат да наблюдават процеса на живо по телевизията, като досега на свидетелската скамейка седнаха редица представители и на двете страни, включително сестрата на Джони Деп, брачният консултант на двойката, охранителят им, лекарят на Джони и други.

На 19 април един от най-важните свидетели даде своите показания. На мястото до съдията застана самият Джони Деп, който разказа своята версия на случилото се в брака и отговори на редица въпроси, включително за предполагаемо сексуално, физическо, емоционално и психическо насилие спрямо Амбър Хърд.

Първата част от разпита на Деп беше направена от неговия адвокатски екип, като се очакваше в сряда актьорът да бъде разпитан и от екипа на Хърд. В съда Джони заяви, че е "обсебена от истината" и иска да изчисти абсолютно всички неясноти относно връзката с бившата му съпруга и развода.

"Никога през живота си не съм удрял г-ца Хърд, нито пък съм посягал на жена", каза Деп под клетва.

Актьорът заяви, че обвиненията в домашно насилие, отправени към него от Амбър, са ескалирали до положение, в което не са базирани на никаква доза истина. "Тъй като знаех, че няма нищо вярно в казаното, почувствах отговорност да защитя не само себе си, но и децата си, които по това време бяха на 14 и 16 години", казва той. Деп е баща на Лили-Роуз, сега на 22 години, и Джак, сега на 20 години, които се раждат от брака му с Ванеса Паради.

Джони заяви, че неговата единствена цел е истината да излезе наяве и да изчисти всякакви обвинения, направени от бившата му съпруга. Той допълни, че съсипването на репутацията му в Холивуд и целия свят го е "убила", както и факта, че част от хората около него са го сметнали за измамник и лъжец.

"Шест години на трудни времена. Много е странно в един момент да си Пепеляшка, а на следващия да си Квазимодо. Не го заслужавам, нито децата ми, нито хората, които вярват в мен през тези години. Не исках нито един от тези хора да повярват на казаното и на това, че съм ги излъгал, или че съм измамник. Истината е единственото нещо, от което се интересувам", категоричен бе Деп.

Малко по-късно актьорът проговори и за проблемното си детство, през което е изпитвал насилие от майка си Бети Палмър. Той я нарече „агресивна“ и "зла" и допълни, че всячески се е опитвал да не застава пред погледа ѝ.

"Вербалната и психологическа атаки бяха по-лоши дори и от пребиванията. Пребиванията бяха просто физическа болка. С нея се научаваш да живееш. Научаваш се да я приемаш. Да се справяш с нея", каза Джони.

Част от насилието, нанесено от Палмър, според думите на Деп, включвало хвърляне на пепелник, обувка с висок ток или телефон. Той казва, че майката е удряла децата си по главата и е била особено жестока с тях. От друга страна, баща му Джон Деп-старши, е бил много мил, тих и срамежлив човек, който по никакъв начин не е искал да участва в конфронтации.

"Когато майка ми го обиждаше и беше агресивна към него, и то пред децата, той оставаше спокоен и не отговаряше на ужасните неща, които тя му казваше. Той просто стоеше там и приемаше всичко, което чуе", казва Деп. Допълва, че баща му нито веднъж не е загубил контрол, не е ударил майка му, нито я е обидил.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК