Взаимно насилие между Джони Деп и Амбър Хърд, тя го биела посягала, за да го задържи

Делото между бившите съпрузи продължава

19.04.2022 | 17:11 Редактор: Искра Ангелова
Взаимно насилие между Джони Деп и Амбър Хърд, тя го биела посягала, за да го задържи

Д-р Лоръл Андерсън обаче не присъстваше в заседателната зала, а нейните показания бяха предварително записани на 21 февруари, след което бяха пуснати на 14 април пред заседателите във Вирджиния. В момента Деп съди Хърд за клевета във връзка с публикация от 2018 година, в която тя описва оцеляването си от домашно насилие. Името на актьора не се споменава, но малко по-късно Амбър потвърди, че говори именно за бившия си съпруг.

Базираната в Лос Анджелис терапевтка си спомни брачна консултация, която е водила с Деп и Хърд през 2015 година. На въпроса дали е имало насилие от страна на Джони спрямо Амбър, Андерсън отговори: "Да, точно така. Той се контролираше в продължение на, не знам, 20-30 години. И двамата са жертви на домашно насилие, но мисля, че той контролираше добре своя гняв в продължение на години. След като се срещна с г-жа Хърд обаче, нещата се отключиха и това, което аз видях, беше взаимно насилие".

Тя продължи, твърдейки, че Хърд понякога е инициирала кавги и физически саморазправи, за да задържи Джони до себе си, защото е имала страх от изоставяне. "Ако Деп беше решил да се оттегли, за да приключи свадата, тя тръгваше да го удря, за да го задържи при нея, защото предпочиташе да се бие, отколкото да го остави да си тръгне", разказва още Андерсън. 

Според нея, Хърд е имала множество малки синини по лицето по времето на срещите им.

58-годишният Джони Деп съди 35-годишната Амбър Хърд за клевета във връзка с публикация от 2018 година във вестник Washington Post. В нея тя твърди, че е оцеляла от домашно насилие, но никога не споменава името на актьора. По време на встъпителните изявления във вторник, адвокатът на Хърд Бен Ротенборн каза, че доказателствата ще покажат, че клиентката му е претърпяла домашно насилие от Деп, което е било в множество форми, включително физическо, емоционално, вербално, психологическо и сексуално. Джони Деп отрича обвиненията и ги нарече "лъжи".

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК