Женски хороскоп: Вижте какво ви очаква през декември

Навлизането на Слънцето в Козирог на 21 декември ще носи нова енергия в работата

26.11.2022 | 13:15 Редактор: Вяра Димова
Женски хороскоп: Вижте какво ви очаква през декември

Новолунието в Близнаци на 8 декември ще доведе до разочароващи финали за някои представителки на зодиака. Венера в Козирог ще ни накара да се почувстваме по-зрели, мотивирани и по-способни да поставяме граници. Преминаването на Юпитер в знака на Овен на 20 декември ще ни напомни да си поставим нови цели, с които да достигнем и нови висоти. 

Жената Овен

През последния месец от годината вашето самочувствие и положителна нагласа за бъдещето ще се повишат. Въпреки това, преди да продължите напред с нови дейности, прегледайте всички задачи, които сте прескочили, за да ги завършите бързо. На 23 декември ни очаква новолуние в Козирог. 

Жената Телец

Дами, ако сте били невнимателни или прекалено снизходителни към разходите си, може да се наложи да преразгледате бюджета си или да прекратите платени абонаменти, които вече не предлагат същата стойност. Опитайте се да мислите дългосрочно с планирането си, особено когато наближаваме сезона на Козирога на 21 декември. 

Жената Близнаци

Новооткрито вдъхновение може да ви накара да мечтаете за нови перспективи за кариера през декември. Но пълнолунието във вашия зодиакален знак на 8 декември ще ви подкани да промените възгледите си за живота и подхода си към преследване на целите. 

Жената Рак

Юпитер в Овен ще ви накара да се почувствате овластени и амбициозни този месец. Вярвайте в силата си да постигнете всичко, което си поставите за цел, дами. С напредването на месеца ще поставите по-голям фокус върху партньорствата си, като повишите стандартите си, поддържате реалистични граници и управлявате очакванията на другите хора.

Жената Лъв

Понякога плановете ни не се осъществяват така, както ни се иска. През последния месец на 2022 не губете надежда, ако при вас се случи този сценарий. Месецът е подходящ да възродите една мечта, цел, която не е достигнала пълния си потенциал. 

Жената Дева

За някои от вас, декември може да донесе изненади, нови познанства и нови любовни емоции. Действайте бавно и стабилно, и дайте на себе си и на човека, когото харесвате, шанс да развиете нещо хубаво помежду ви. В работата се подгответе за нови предизвикателства, които ще тестват вашия баланс. 

Жената Везни

Да живеете с мисълта за бъдещето може да ви разсее от това, което се развива в настоящия момент. Този месец ще срещнете нови възможности за развитие на пълноценен личен живот, който ще ви вдъхнови да живеете за днес, а не за утре. Прекарвайте повече време с любими хора, които ви карат да се чувствате щастливи, сигурни и здраво стъпили на земята. 

Жената Скорпион

Ако се налага да взимате важно решение, свързано с финанси, помислете дали е добре да се допитате до специалист за мнение. След новолунието в Козирог на 23 декември може да забележите значителна промяна в мисленето, в която ще се почувствате по-решителни и сериозни. 

Жената Стрелец

Звездната карта разкрива, че в последния месец на годината може да ви очакват предизвикателства във вашите партньорства. Възможно е дори някои от тях да приключат. Въпреки това може да успеете да спасите нещата, като преразгледате разговори или конфликти, които са били неглижирани. 

Жената Козирог

Началото на декември може да е малко по-тревожно за вас, да имате предизвикателства, които да ви накарат да коригирате или да прекратите проекти, заради които се тревожите твърде много. След 21 декември, когато Слънцето влиза във вашия знак, ще почувствате повишаване на мотивацията и това ще ви помогне да насочите живота си в ново направление, като поставите основите за нови лични цели. 

Жената Водолей

Случайните връзки може да достигнат естествен край този месец, особено ако не сте получавали това, от което се нуждаете от тях. Но това е възможност да се съсредоточите върху преследването на това, което искате, без да се разсейвате. Краят на годината е динамичен, но и удовлетворяващ, защото завършвате един цикъл с постигнати успехи, поставено ново начало в различни направления.

Жената Риби

Нептун може да ви накара да сложите отново розовите си очила. Няма нищо лошо в това да избирате да виждате по-светлата страна на живота, но просто се уверете, че не си затваряте очите за истината. Докато настъпи сезонът на Козирозите на 21 декември, ще изпитате повишаване на увереността и мотивацията, които ще ви помогнат да предприемете стабилни стъпки към сбъдването на мечтите ви. 

Четете повече на az-jenata.bg.

Снимка: pixabay