Веско Маринов пее на Илън Мъск - само колаж, засега

Онлайн истерията, покрай евентуалното пристигане на собственика на SpaceX, събуди народното творчество

24.11.2022 | 18:07 Редактор: Вяра Димова

Хиляди коментари и стотици колажи заляха социалните мрежи след новината, че милиардерът Илън Мъск планира да дойде в Белоградчик. Той получи покана да посети българския Северозапад, след като коментира снимка на Белоградчишките скали на български фотограф.

Онлайн истерията, покрай евентуалното пристигане на собственика на SpaceX събуди народното творчество и от собственик на социална мрежа Мъск се превърна и в част от съдържанието на своята, но и на други социални мрежи. 

На един от колаите с Веселин Маринов и Тони Стораро са заедно в кръчма. От Министерството на туризма гледат на това като възможност. 

з като министър на туризма нямаше как да не отиграя тази вдигната топка. С два поста и един туит ние пет дни не сме слизали от всички водещи заглавия и това струва 0 лева на министерството ни. Бихме се радвали, ако господин Мъск дойде, направили сме официална покана към него. Изпратили сме я с един малък сребърен ритон, новите и протоколни подаръци", каза служебният министър на туризма Илин Димитров.

Белоградчишките скали могат да се превърнат в арена, където стотици облечени по този начин да се съберат и да покажат интересни костюми. Догодина 300 влогъри и журналисти ще бъдат поканени, за да посетят България и след това да разкажат за нея на своята публика. 

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.