Кои зодии са склонни да "забият нож в гърба" на близки и приятели

Овенът е водач в класацията

24.11.2022 | 11:32 Редактор: Петя Кръстева
Кои зодии са склонни да

Всяка зодия има своята репутация. В личностните характеристики и черти от характера на хората се откриват изумително много сходства. Те се проявяват в различни ситуации и макар да носят своята индивидуалност, звездите по някакъв начин ги карат да действат сходно в определени моменти.

Някои зодии се славят като лоялни и добри приятели или колеги, които няма да ви предадат, добри съпрузи – изобщо хора, на които може да се разчита. Докато други са по-склонни на предателство. Някои зодии дори са толкова безапелационни, че могат ненадейно да ви забият нож в гърба.

Овен

Овенът е водач. Той е разположен на първо място в зодиака и това не е случайно. Този знак поставя себе си пред другите. Той смята, че е първи във всяко отношение, включително поставя себе си на първо място пред всички и всичко. Ако Овенът се почувства застрашен или несигурен, той много бързо може да ви предаде, да ви забие нож в гърба или просто да си тръгне триумфално без обяснения.

Близнаци

Близнаците са бъбриви, дори открити на пръв поглед, но всъщност в тях се крият двама души с коренно противоположно мислене и поведение. Неслучайно тази зодия е в множествено число. Двойственият им характер личи във всяко отношение. Точно когато си мислите, че най-после сте опознали добре Близнаците, идва момент, в който те се обръщат и ви забиват нож в гърба.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
Аууу...добре че не съм сред тях! ;) Сигнализирай за неуместен коментар