Син на Брад Пит разпали мрежата: Превърна живота на най-близките си в ад

"Доказваш отново и отново, че си ужасен и презрян човек", пише Пакс

17.10.2022 | 14:23 Редактор: Искра Ангелова
Син на Брад Пит разпали мрежата: Превърна живота на най-близките си в ад

Анджелина Джоли и Брад Пит се разведоха преди шест години, но скандалите около бившите съпрузи все още не стихват. Освен това и до днес се води борба за попечителство над децата. Феновете отдавна са разделени на два лагера.

Някои смятат, че Джоли е настроила децата срещу баща им, докато други са убедени, че Пит не се е справил с родителските си задължения. Говори се, че по-големите деца, Мадокс и Пакс, мразят особено силно звездния си татко.

Пакс Джоли-Пит, средният син на звездната двойка, рядко се появява на социални събития с Анджелина Джоли и почти не дава никакви коментари. Въпреки това, младежът е много привързан към приемната си майка и е готов да я защити, дори ако трябва да се противопостави на баща си.

Наскоро в мрежата се появиха архивни кадри от социалните мрежи на Пакс. На тях момчето поздравява родителите си за празниците. Честит ден на майката на този невероятен човек! Обичам те завинаги “, написа синът под снимката на Джоли.

Брад Пит се сдоби с по-дълга честитка, която шокира феновете на звездното семейство. 

"Честит Ден на бащата! Доказваш отново и отново, че си ужасен и презрян човек. Нямаш уважение и съчувствие към четирите си най-малки деца, които трепереха от страх в твое присъствие. Никога няма да разбереш вредата, която си причинил на семейството си, защото не си в състояние да го направиш. Превърна живота на най-близките си в постоянен ад. Можеш да кажеш на себе си и на света каквото искаш, но някой ден тайната ще стане ясна. Така че честит ден на бащата, ти, жалко човешко същество", написа Пакс.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК