Джоли, Пит и емоционалното писмо за винарната, превърнала се в ябълка на раздора

"Това е мястото, където се оженихме на плоча в памет на майка ми", пише актрисата

14.10.2022 | 14:40 Редактор: Искра Ангелова
Джоли, Пит и емоционалното писмо за винарната, превърнала се в ябълка на раздора

На фона на продължаващите съдебни борби и хвърляне на обвинения от двете страни, в социалните мрежи се появи прочувствен имейл, изпратен от Анджелина Джоли към Брад Пит. Става въпрос за случай от миналия януари, а сега потребителите на платформата TikTok се заемат със задачата да разберат какво всъщност означава писмото.

Оказва се, че съобщението също така е включено в съдебните документи.

Имейлът започва с обяснението на Джоли, че пише всичко това, защото на живо би било твърде емоционално за нея. След това разкрива мотивите зад решението си да продаде своите 50% от винарната Chateau Miraval, които се превърнаха в една от ябълките на раздора. Според Пит, който е другият собственик, двамата са постигнали споразумение, в което пишело, че нито един от тях не може да продава акциите си без съгласието на другия. Джоли нарушила договора, заради което Брад я съди.

"Това е мястото, където близнаците бяха у дома и където се оженихме на плоча в памет на майка ми", пише Джоли, намеквайки за най-малките им деца Нокс и Вивиан.

Тя допълва, че това е било мястото, където е смятала да построи мечтаното семейство и че там ще остарее: "Дори сега е невъзможно да пиша това, без да плача. Ще пазя спомените си за това, което беше преди десетилетие".

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК