Анджелина Джоли: Брад искаше да удуши едно от децата ни и удари друго по лицето

Драмата между двамата се задълбочава

06.10.2022 | 12:26 Редактор: Искра Ангелова
Анджелина Джоли: Брад искаше да удуши едно от децата ни и удари друго по лицето

Драмата между Анджелина Джоли и Брад Пит се задълбочава, като все повече започват да се включват и шестте им деца. Актрисата отговори на обвиненията на бившия си съпруг по повод неправомерната продажба на дяла си от общата им винарна, като съобщи шокиращи детайли около семейния скандал през 2016 година на частния им самолет.

Във вторник бяха подадени документи в съда на Лос Анджелис, в които се съдържат нови описания за инцидента на 14 септември 2016 година, който евентуално води до развода на една от любимите холивудски двойки. Това е допълнение към редактирания доклад на ФБР, за който Джоли анонимно е подала искане по Закона за свобода на информацията по-рано тази година. В него са включени много от същите твърдения за скандала.

Новите документи разказват шокираща случка, включваща и едно от децата на Бранджелина. Вътре се казва, че едно от децата вербално е защитило Джоли по време на скандала, което е накарало Пит да му се нахвърли. Актрисата се е опитала да успокои ситуацията, като се е качила върху гърба на бившия си съпруг и го е сграбчила за врата. В опит да се освободи от нея, Пит пада върху една от седалките на самолета, наранявайки гърба и лакътя на Анджелина.

"Децата се втурнаха към майка си и всички дружно се опитаха да се защитят един друг. Преди всичко да свърши, Пит душеше едно от децата и удари друго по лицето. Някои от децата умоляваха Пит да спре. Всички бяха много уплашени", се казва още в документите.

Адвокатите на актрисата допълват, че по време на полета е имало много напрегнати моменти, като Пит многократно е отивал в друга част на самолета, за да крещи и да псува. В един момент той залял Джоли с бира, а в друг полял децата си с бира и червено вино.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК