Хороскоп за 17 октомври: Интересни преживявания за Близнаците, предстоят промени за Раците

Рибите да избягват импулсивните действия и прибързаните решения

17.10.2022 | 09:15 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 17 октомври: Интересни преживявания за Близнаците, предстоят промени за Раците

Седмицата ще бъде динамична, но интересна. Трябва да внимаваме с интригите. 

Овен

Единственото условие за успешно реализиране на замислите ви е ежедневно да си правите предварително точен график, към който стриктно да се придържате. Убедителните ви действия ще впечатлят хората, които биха имали желание да ви попречат и те ще се въздържат от провокативни действия спрямо вас. Това от своя страна ще улесни напредъка ви. Почти през целия период ще сте в благоприятната позиция да въздействате върху ситуацията и да се възползвате от нея.

Телец

Ще осъществите онези свои идеи, върху които работите от доста време и сте обмислили подробно. Завършването им ще ви осигури популярност, стабилизиране на позициите и одобрение на всички нива. Самостоятелната работа ще е по-ефективна от екипната, а ако направеното от вас трябва да се използва в последващ етап от други участници, ще създадете и контакти с нови делови партньори. В края на периода не е изключено да получите спонсорство, финансиране или възнаграждение за работа, довършена в предишен период.

Близнаци

Предстоят интересни преживявания, които ще запомните задълго. Бъдете предпазливи, не се поддавайте на изкушението да участвате в авантюри и рискови мероприятия, които биха навредили на имиджа и доброто ви име. Приемайте интригуващите предложения с умерен ентусиазъм, не е изключено умишлено да ви въвлекат в интрига. Помислете дали не е възможно да внесете някои подобрения и удобства в ежедневието си за сметка на отказ от вещи, предмети или отношения, които вече са изгубили значението си.

Рак

Част от преживяванията ще са сложни и трудни за възприемане от чисто емоционална гледна точка. Предстоят промени, които от доста време подсъзнателно усещате, че трябва да се случат, но към момента не сте успели да определите факторите, които ще ги предизвикат. Още в първите няколко дни от седмицата ще си дадете ясна сметка за връзката между причина и следствие. Сериозните затруднения ще са свързани предимно с личните ви отношения и ще се отразят на настроението ви. Отстоявайте позициите, интересите и личните си свободи.

Лъв

Ще се чувствате много по-уверени в себе си, ако се ориентирате към самостоятелна работа. Не отлагайте пътуванията, които се налага да предприемете в случай, че улесняват довършването на проектите ви. Избягвайте проявите на самонадеяност уреждайки личните си взаимоотношения. Единственият ефект от тях ще е бурна разправия, която може да предизвика и прекратяване на връзката. Действайте с умерено темпо и мислете за последствията. За справяне с трудните казуси търсете и второ мнение.

Дева

Социалните контакти ще са интензивни. Ангажиментите и отговорностите също ще са повече, а най-дефицитната величина ще е времето, с което разполагате. Със сигурност ще успеете да си създадете достатъчно добра лична организация, а от прекалената ви заетост ще страдат близките, членовете на семейството, любимият човек. Не се учудвайте, ако ви обвинят в незаинтересуваност или липса на внимание спрямо грижите им. Опитайте се да ги „впишете“ в динамичния си стереотип доколкото е възможно, импровизирайки предпочитани съвместни развлечения.

Везни

Слънцето все още е във вашия знак и събитията ще се развиват почти изцяло според предположенията ви. Съвместните занимания ще дадат очакваните резултати. Ще реализирате замислите си предимно с чужда помощ, но ще сте достатъчно привлекателни, за да фиксирате вниманието върху себе си и да привлечете последователи и сътрудници. Не се главозамайвайте от успехите, в края на седмицата обстановката ще се промени. Ще се наложи да направите сложен избор с продължително влияние, засягащ личните ви отношения.

Скорпион

Същественото събитие на седмицата ще се случи именно във вашия знак и то в последния ден, когато Слънцето и Венера ще влязат в него. Действайте с умерено темпо и не започвайте нищо ново, преди окончателно да сте довършили текущите начинания. Не разчитайте на бърз напредък.

Достатъчно е да се каже, че ще имате стабилни приходи. Ще имате възможност да изпробвате и приложите някои нови методи на работа. Те ще стабилизират позициите, ще разширят сферата ви на влияние, ще предизвикат интереса на колегите, но може и да ги подтикнат към създаване на интриги по ваш адрес, така че бъдете предпазливи.

Стрелец

Ако не сте успели да свършите всички набелязани за този месец задачи, не се отчайвайте и не се ядосвайте. Съвсем скоро ще разполагате с „втори шанс“ за наваксване на пропуснатото. Изразходвайте физическите и психическите си сили равномерно и ще си осигурите достатъчно висока ефективност. Ориентирайте се към самостоятелни творчески занимания, които може да не са свързани с преките ви служебни задължения, но ще се отразят положително на тонуса ви. Постарайте се да създадете синхрон между себе си и близките. Без особени усилия ще подобрите личните взаимоотношения.

Козирог

Арена на остри конфликти ще се окаже работното място. Подхождайте към професионалните си задължения отговорно, за да не предизвиквате критики от страна на колегите, партньорите или ръководството. Забележките може да са неоснователни и да ги оспорите, но все пак една сянка ще легне върху доброто ви име. Постарайте се да стабилизирате позициите си в колектива. Наблюдавайте обстановката внимателно, търсете връзка между причината и следствието и се включвайте в спорове на незначителни теми колкото е възможно по-рядко, пише az-jenata.bg

Водолей

В края на седмицата Сатурн ще е в стационарна фаза преди да премине в директна форма на движение във вашия знак. Дотогава вероятно ще станете свидетели на поредица изненади и случайности. Появата им ще ви подтикне към преоценка на целите или промяна на някои възгледи. В ежедневието ви ще се появят нови хора. Ще са впечатляващи, интригуващи, но на този етап е за предпочитане да не се поддавате на влиянието им. Във ваш интерес е да съхраните индивидуалността и самобитността си, дори някои ваши постъпки да предизвикат искрено удивление у околните.

Риби

Избягвайте импулсивните действия и прибързаните решения. Най-неподходящата тактика за предстоящия период е да се опитвате да показвате превъзходство или да „изпреварите сянката си“. Подредете приоритетите, заемете се с най-важното и не разпилявайте ресурсите си излишно. От съществено значение е да анализирате събитията, в които участвате. Впечатленията ще са разнообразни, но ще се натрупват постепенно и ще разполагате с достатъчно удобни условия за „сглобяване на пъзела“. Реалната възможност за реализация на замислите ви ще се появи тогава, когато най-малко очаквате. Бъдете готови да „хванете бика за рогата“.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
О-ооо...днес ще е опасен ден... Сигнализирай за неуместен коментар