Меган стои зад скандалното интервю с Опра Уинфри и мемоарите на Хари?

Херцогът на Съсекс ще направи някои промени в книгата си

10.10.2022 | 12:07 Редактор: Теодора Патронова
Меган стои зад скандалното интервю с Опра Уинфри и мемоарите на Хари?

През последните няколко месеца западните медии говорят само за бъдещите мемоари на принц Хари, в които той ще разкрие подробности от живота в кралското семейство.

Според запознати книгата му ще засегне не само Бъкингамския дворец, но и феновете на династията Уиндзор. Въпреки това, поради смъртта на баба си, кралица Елизабет II, херцогът на Съсекс ще направи някои промени в книгата.

Херцогът на Съсекс не планира да промени радикално текста на книгата, но признава, че може да е твърде късно да се направи нещо сега. Това решение обаче не беше оценено от издателите, които планираха да спечелят възможно най-много пари от високопоставени мемоари.

Според портала Express, Меган Маркъл ще направи всичко възможно, за да вземат най-много пари от тази книга. Има информация, че именно тя е инициирала скандалното интервю с Опра Уинфри и е принудила съпруга си да напише откровени мемоари.

Ето защо сега внукът на Елизабет II ще трябва да направи труден избор: да подобри отношенията със семейството и да направи значителни промени в книгата, или да се съгласи със съпругата си и да остави всички скандални моменти на място.

Четете повече по темата в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
неоЛи
преди 1 година
Ама това не е ли всеизвестен факт, нямащ нужда от по-нататъшно обсъждане? Сигнализирай за неуместен коментар