Принц Хари се държал зле с Камила и избягал в САЩ заради нея?

Това твърди кралският биограф Анджела Ливайн

04.10.2022 | 08:45 Редактор: Искра Ангелова
Принц Хари се държал зле с Камила и избягал в САЩ заради нея?

Принц Хари се отнасял зле с Камила преди тя да стане кралица-консорт. Това твърди кралският биограф Анджела Ливайн. Малко след смъртта на Елизабет Втора тя пусна своята книга, в която главно действащо лице е втората съпруга на Чарлз Трети.

Според писателката, освен по-малкият син на престолонаследника, самата кралица била доста жестока с Камила през годините.

"Реших, че по някакъв начин трябва да балансирам нещата", казва тя в британското шоу "Lorraine".

По думите ѝ от една страна бил принц Хари, който говорел лоши неща за своята мащеха, а от друга - кралицата, която невинаги третирала Камила добре.

За обтегнатите отношения между по-малкия син на Чарлз и Камила се говори от години. Все пак, като жената, заела мястото на многоуважаваната принцеса Даяна, настоящата кралица-консорт отдавна се сблъсква с неприязън от страна на британците.

Според писателя Том Бауър, именно расистките коментари на съпругата на принц Чарлз накарали Меган да се чувства зле в кралския двор. Предполага се, че тя била първата, коментирала какъв цвят на кожата ще има бебето на херцога и херцогинята на Съсекс, още преди да се роди. Това е една от причините Маркъл да настоява да напусне Острова.

"Според Хари някой е спекулирал как ще "изглежда" бъдещото му дете. В една версия Камила отбеляза: "Няма ли да е смешно, ако детето ви има рижава афро коса?", пише авторът в книгата "Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите".

Това лято, когато се говореше, че принц Хари се опитва да подобри отношенията си със своя баща, много медии на Острова писаха, че той все още не е забравил коментара на принцеса Даяна, че Камила била третия човек в нейния брак с Чарлз.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК