Принц Хари прави промени по мемоарите си след смъртта на баба си - какво ще бъде премахнато?

Публикуването ще се забави и те ще бъдат пуснати на пазара чак през 2023 г.

27.09.2022 | 18:28 Редактор: Ирена Бакърджиева
Принц Хари прави промени по мемоарите си след смъртта на баба си - какво ще бъде премахнато?

Принц Хари преглежда наново мемоарите си и ще направи някои промени в книгата - от уважение към покойната си баба кралица Елизабет, която почина на 8 септември в Балморал.

Става ясно, че заради това публикуването на мемоарите ще се забави и те ще бъдат пуснати на пазара чак през 2023 г. Първоначално беше потвърдено, че книгата ще излезе през есента на тази година.

Източник на "Page Six" казва, че големият въпрос е дали Хари ще премахне всичко лошо, което е написал за брат си принц Уилям, баща си крал Чарлз Трети и съпругата на баща му - Камила.

"Кой знае какво ще бъде променено. Той никога не би написал нищо лошо за кралицата. Той винаги е изпитвал крайно уважение и любов към нея", посочва източникът. 

Казва се още, че почти сигурно мемоарите ще бъдат забавени, което се прави от уважение към кралицата, пише teemproblem.bg.

"Абсолютно няма начин книгата да излезе през тази година. Трябва само да погледнете кралското семейство, за да видите колко емоционални са те. Това е въпрос на уважение към Нейно Величество - като баба на принц Хари и негова кралица", споделя източникът. 

Друг източник твърди, че Хари иска да махне някои параграфи от книгата, отново от респект към баба си. И да опише чувствата си за смъртта на кралицата.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
0 rate up comment rate down comment 0
...аман от тоя...
преди 2 месеца
Петно за семейството им, без да съм им някакъв фен. Сигнализирай за неуместен коментар