Ще се завърне ли Меган Маркъл като херцогиня на Съсекс?

Меган Маркъл и принц Хари бяха приети много благосклонно от хората в Обединеното кралство

25.09.2022 | 17:35 Редактор: Ирена Бакърджиева
Ще се завърне ли Меган Маркъл като херцогиня на Съсекс?

След като преди две години принц Хари и Меган Маркъл се отказаха от кралските правомощия, те се преместиха да живеят в САЩ в луксозно имение в Монтесито. С тази страна те се надяваха да свържат целия си нов живот, както и кариерата си. След смъртта на кралица Елизабет II обаче плановете им може да се променят.

Преди ден кралският експерт Нийл Шон в своя канал в YouTube отбеляза, че Меган Маркъл може да се върне в Обединеното кралство, тъй като беше топло посрещната от хората. Според него херцогинята на Съсекс активно и охотно общувала с обикновените британци преди погребението на Елизабет II.

"Меган искаше да се срещне с хората от Обединеното кралство, но се страхуваше, че няма да бъде приета. След топлата среща страховете ѝ бяха разсеяни, защото тя видя, че британците я харесват, че я обичат", каза експертът.

Меган Маркъл и принц Хари наистина бяха приети много благосклонно. "Сега Меган се чувства приета, защото британците я харесват. Тя наистина чувства, че те са готови и желаят да приемат завръщането ѝ в Обединеното кралство", смята експертът.

Но една народна любов за завръщането не е достатъчна. Съсекс трябва да получи съгласието на висшите членове на кралското семейство. Смята се, че крал Чарлз III и титулуваните роднини могат да вземат решение тази година.

В същото време не всички повярваха в сълзите на Меган Маркъл по време на изпращането на Елизабет II.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК