Биограф издаде "тайни от кухнята" за Хари и Меган

Според Валентин Лоу поведението им се дължи на факта, че Меган никога не е искала да бъде част от кралското семейство

03.10.2022 | 09:58 Редактор: Петя Кръстева
Биограф издаде

След като стана ясно, че принц Хари подготвя скандални мемоари за живота си в кралското семейство, отговорът от Великобритания не закъсня. И той не е по-малко язвителен. Разкриват се все повече скандални подробности около живота на Меган Маркъл във Великобритания.

Преди дни кралският биограф Валентин Лоу издаде "The Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown", в която сподели някои от тайните на връзката на херцога и херцогинята на Съсекс с Уиндзор. Той публикува и няколко истории на бившия асистент на двойката. Всички те си спомнят отношенията със съпрузите с тръпка.

Според експерта Меган Маркъл е била жестока към персонала и не е толерирала подчинените. Често ставала груба или дори крещяла на асистент. Освен това, отивайки някъде да вечеря със съпруга си, херцогинята не преставала да се кара на персонала.

"На всеки десет минути тя или Хари ми звъняха, за да ми крещят. Те казваха: "Не мога да повярвам, че го направи, какво си мислеше?" Това можеше да продължава няколко часа“, споделя един от служителите.

Биографът обяснява, че най-вероятно това поведение се дължи на факта, че Меган никога не се е стремила да стане част от кралското семейство.

Четете повече по темата в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във  Facebook ТУК