Хороскоп за 1 октомври: Близнаците ще са разсеяни, рибите ще се отдадат на интелектуална дейност

Денят ни кани да си почиваме повече, да внимаваме в комуникацията и да не поемаме ангажименти

01.10.2022 | 08:15 Редактор: Петя Кръстева
Хороскоп за 1 октомври: Близнаците ще са разсеяни, рибите ще се отдадат на интелектуална дейност

Денят ни кани да си почиваме повече, да внимаваме в комуникацията и да не поемаме ангажименти, за които не сме сигурни, че можем да изпълним. 

Овен

Опитайте се да отложите рутинните задължения и да се занимавате с нещо, което ви харесва. Колкото и да е сложно, ще ви зарадва и удовлетвори.

Телец

Интуицията ви ще е силна и ще сте достатъчно проницателни, за да избегнете каквито и да било неприятни изненади. Използвайте вдъхновението си, за да организирате някакво развлечение с подходяща компания. Ще се почувствате като преродени.

Близнаци

Ще сте доста разсеяни и е във ваш интерес да намалите темпото и инициативата. Не позволявайте на околните да ви пришпорват и манипулират. Ще го избегнете, ако ограничите контактите.

Рак

Съобразете действията със състоянието си. Ако се чувствате работоспособни и енергични, то заемете се с предварително набелязаните задължения. Ако пък не, то посветете се на предпочитани развлечения. И в двата случая ефектът ще е положителен.

Лъв

Вероятно ще присъствате на някакво публично мероприятие или роднинско тържество. Обстоятелствата ще ви подскажат, че е желателно да разгърнете лидерските си способности. Действайте активно и без опасения.

Дева

Намалете темпото и се занимавайте само с обичайни и не особено сложни дейности. От съществено значение е да стабилизирате енергията си, а не да показвате "трудов героизъм" в широк мащаб.

Везни

Откажете се от личните си намерения. Почти непрекъснато ще ви молят да се включите в нечия дейност под предлог, че без вас нищо няма да се получи. Не отказвайте. Дори само мисълта, че сте били полезни ще повиши тонуса ви, пише az-jenata.bg

Скорпион

Голяма грешка би било да се заемете с няколко дейности едновременно. Разпределете времето си така, че да направите едно-две неща, но цялостно и да си осигурите подходящи условия за почивка.

Стрелец

Не изисквайте от околните да действат с вашето темпо и да притежават вашите умения. Ще избегнете разногласията, ако се ориентирате към индивидуална работа и то такава, която ви позволява да разгърнете въображението си.

Козирог

Близките с тревога ще ви споделят проблемите си. Помогнете им с мнение и насоки, но ги оставете да се справят самостоятелно. За тях ще е полезен опит, а за вас – дистанциране от чужда отговорност.

Водолей

Поредица нестандартни идеи ще ви хрумнат, но ще ви е трудно да ги обмислите цялостно или да систематизирате етапите на реализацията им. Опитайте се да ги обсъдите с хората, на които имате доверие и се възползвайте от препоръките им.

Риби

Интелектуалната работа ще е с пъти по-плодотворна от физическата, дори втората да не изисква особени усилия. Посветете се на мисловна дейност, на издирване и усвояване на нова информация. Наученото днес ще ви е полезно дълго време занапред.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във  Facebook ТУК