Женски хороскоп за октомври: Ще направим равносметка къде имаме нужда от промяна

През октомври ни очакват частично слънчево затъмнение в Скорпион и пълнолуние в Овен

29.09.2022 | 18:21 Редактор: Ирена Бакърджиева
Женски хороскоп за октомври: Ще направим равносметка къде имаме нужда от промяна

През октомври ни очакват частично слънчево затъмнение в Скорпион и пълнолуние в Овен. Динамичен период, който ще ни позволи да вървим напред, но и да направим някои равносметки за живота си като цяло и в онези области, в които се нуждаем от повече сигурност и промяна.

Жената Овен

Дамите, родени под този зодиакален знак, ще се вълнуват предимно от любов през новия месец. Интимните отношения ще се трансформират значително, може би по начини, които не сте очаквали. В процеса ще научите много нови неща за себе си. Темата за взимане и даване също ще излезе на дневен ред, особено около способността ви да правите компромиси с другите, независимо дали лично, или професионално. Къде липсва баланс? Къде нещата изглеждат неоснователни и защо?

Пълнолунието във вашия знак ще освети именно въпроси, свързани с комуникацията в любовен план, в работен, с близки и приятели. На 30 октомври вашата управляваща планета – Марс, ще започне да се забавя, а това може да доведе до забавяне на някои дела, прекалено отпускане от ваша страна.

Жената Телец

Октомври ще хвърли светлина върху ежедневния ви начин на живот. Балансът или липсата на такъв във вашата текуща реалност, а именно когато се отнася до здраве, производителност и практични аспекти, ще бъде подчертан. Важен е начинът, по който си почивате и презареждате енергията си, скъпи дами. Претоварвате ли се, или не работите достатъчно върху себе си? Този сезон на затъмненията ще донесе трансформиращи нови начала в сектора на вашите взаимоотношения. Пренебрегвали ли сте себе си, докато сте в определена връзка?

Жената Близнаци

Теми, свързани с обновяване на дома, преместване в нов дом или квартира, ще бъдат водещи за вас. Също така, промени може да очаквате по отношение на работа, креативност, любовни въпроси, обучения. Възможно е някои от вас да получат ново предложение за работа, особено ако в последните месеци са показвали своето старание и креативност. Грижете се добре за здравето, спортувайте и внимавайте с вредните храни. Ще преразгледате и някои любовни емоции, които или ще приключат, или ще се надградят.

Жената Рак

Сезонът на Везните ви предоставя възможност да внесете хармония в дома си, но и хвърля светлина върху плюсовете и минусите на конкретна ситуация. Много от вас биха могли да променят мнението си по отношение на романтичен интерес или ново начинание, тъй като слънчевото затъмнение и новолунието този месец ще доведат до силна промяна в енергиите около вашия любовен език и себеизразяване.

Жената Лъв

През новия месец въпроси, свързани с навици за харчене и чувство за сигурност, вероятно ще бъдат разгледани, особено при тези от вас, които чувстват несигурност или нестабилност в личния си живот. Приоритетите ви се променят и способността ви да правите компромиси с другите не е изключение. Октомври ще подчертае липсата на хармония във вашите взаимоотношения. Разбира се, че не бива да пренебрегвате емоциите си, но понякога е добре да се поставяте на мястото на другия човек. Като цяло месецът ще ви направи по-емоционални, не се поддавайте на негативните мисли, почивайте си достатъчно и се забавлявайте.

Жената Дева

Скъпи дами, сезонът на Везни носи положителна енергия по отношение на вашата зона на комфорт, финанси, чувство за сигурност, което ви дава възможност да създадете повече баланс в живота си като цяло. Необвързаните ще ги вълнуват и любовни въпроси. Слънчевото затъмнение и новолунието ще повлияят на вашия комуникационен сектор, подчертавайки начина ви на общуване и това дали не възпрепятствате истинското си Аз.

Жената Везни

Месецът започва с приятни изненади за вас, дами, с подаръци и всякакви удоволствия. Чувствайте се свободни да се поглезите. Но от друга страна, няма да липсват предизвикателства и сложни ситуации, които да ви накарат да действате против вашата воля. Хубавото е, че това ще бъде за кратък период от време. Стари въпроси, които сте отлагали, сега ще се наложи да бъдат разрешени.

Жената Скорпион

Дами, бъдете внимателни с думите през този месец. Бъдете разумни относно вашите мисли, думи и към кого и как ги изразявате, защото може да не постигнете положителен ефект. През октомври ще продължат много от тенденциите от миналия месец. Не ви очакват кой знае какви промени, освен ако вие не си създадете такива. Ако се радвате на баланс и вътрешен мир, стабилност в живота ви, помислете как да продължите да ги поддържате.

Жената Стрелец

Възможно е при някои от вас да има повторение на сценарии от миналото. През октомври ще бъде важно да не бързате, обмисляйте добре всяка стъпка. Пазете се от влизане в различни финансови пирамиди, съмнителни сделки или покупки, дори на дребни стоки. Ще трябва да разчитате не на емоциите си, а на логиката и здравия разум. Успеете ли да го направите, ще имате един спокоен месец.

Жената Козирог

Динамичен месец ви очаква, затова ще трябва да намерите баланса между работата и дома. Звездите показват, че е възможно да възникне ситуация, която да ви накара по собствено желание да се откажете от нещо. Не взимайте прибързани и емоционални решения. Октомври носи и хубави емоции за вас. Усилията ви в работата или в личните ви взаимоотношения ще дадат и своите плодове, пише az-jenata.bg.

Жената Водолей

Спокоен и успешен есенен месец ви очаква, дами. Бъдете внимателни с даването и вземането на пари назаем, защото това може да стане причина за конфликти. Ще трябва да разрешите проблем, който ви измъчва заради етични принципи. Не се притеснявайте и действайте интуитивно. През октомври не забравяйте да се отдавате на вашите любими занимания, които ви зареждат с положителни емоции.

Жената Риби

Новият месец ви носи и нови добри възможности за развитие, работа, успехи в обучения и нови начинания. Въпреки това трябва да сте здраво стъпили на земята и да не бързате, да не се поддавате на грешни преценки и твърде много емоции, които могат да възникнат около определени въпроси и ситуации. Пазете се от интриги и не разкривайте всичките си планове.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК