Свръхдоза едва не убива Еминем преди години

От 2008 година рапърът не използва наркотици или други опиати

26.09.2022 | 09:47 Редактор: Искра Ангелова
Свръхдоза едва не убива Еминем преди години

Почти фаталната свръхдоза на Еминем от 2007 година е била преломната точка, която не само го е накарала да се насочи към трезвеността, но го кара да се забавлява с музиката, която прави.

По време на участието си в подкаста Paul Pod на Пол Розенберг, който е и дългогодишен мениджър на рапъра, си говорят за възстановяването след свръхдозата, която за малко е щяла да приключи живота на Маршъл.

От 2008 година Еминем не използва наркотици или други опиати, като прави албума си Relapse през 2009-а, когато тепърва навлизал във възстановителния период. По време на интервюто, той казва, че завръщането му към музиката го накарало да почувства, че нещата си идват на мястото и започва нов етап от живота му.

"Помня първия път, в който изтрезнях и премахнах всички глупости от системата си. Помня, че бях много щастлив и всичко беше ново за мен", казва той за създаването на албума.

Допълва, че това е бил първия път, в който се е забавлявал по време на правенето на нова музика: "Все едно се учех отново как да рапирам, помня целия процес. Отне ми доста време, за да може мозъкът ми да работи отново".

Еминем, чието истинско име е Маршъл Матърс, си спомня как Розенберг попитал лекарите дали рапърът не е получил трайно увреждане на мозъка. Причината е, че изпълнителят е започвал да прави музика от нулата, да рапира отново докато е трезвен и е звучал напълно различно от периода, в който е използвал наркотици.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 1 година
Той има ли някакви нови парчета този човек? Сигнализирай за неуместен коментар