Бързи идеи за модни тоалети тази есен

Водещите тенденции за есента продължават да бъдат в двете крайности – от минимализъм до ярки цветови комбинации

24.09.2022 | 13:35 Редактор: Ирена Бакърджиева
Бързи идеи за модни тоалети тази есен

Със смяната на времето се сменя и настроението и стилът на обличане. Въпреки че можем да продължим да използваме все още някои от летните си дрехи, идва време, в което да подготвим гардероба си за нещо ново. Ще улесним себе си много повече, ако предварително подберем тоалети за цялата работна седмица – така ще си спестим чуденето какво да облечем всяка сутрин.

Понякога в бързината невинаги успяваме да изберем най-подходящите дрехи и взимаме това, което попадне пред погледа ни. Какви дрехи ще са ни необходими за новия сезон? Какво ще е модерно тази есен?

В следващите редове ще се опитаме да отговорим на тези въпроси, като ви предложим 5 идеи за стилни тоалети, които ще се впишат в тенденциите. Ето кои са те:

Носете корсет

Водещите тенденции за есента продължават да бъдат в двете крайности – от минимализъм до ярки цветови комбинации. Освен тях забелязахме по модните подиуми една дреха, която напомня за себе си – корсетът. Но не го бъркайте с онзи от миналото, който е причинявал трудности при дишане. Говорим за една по-рафинирана версия на корсета – по-скоро в стила на тясна рокля или блуза.

Изберете елегантен корсет в черно, за да бъдете в крак с модните тенденции тази есен. С какво да го съчетаете? Изберете oversize костюм – сако и широк панталон в сиво и комбинирайте с малка чанта, а обувките могат да бъдат както високи, така и ниски. Ако искате да подчертаете талията, можете да сложите колан на панталона. Ако не се осмелявате да носите корсет в никаква вариация, можете да изберете рокля, чиято горна част напомня за корсет.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК