Хороскоп за 17 септември: Телците да не разчитат на късмета, Рибите ги очакват изненади

Близнаците да не прекаляват с инициативата

17.09.2022 | 08:15 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 17 септември: Телците да не разчитат на късмета, Рибите ги очакват изненади

Овен

Ще постигнете много повече, ако не си поставяте конкретни цели, а просто се съобразявате с обстоятелствата и приспособявате заниманията си към обективните възможности. В ден като днешния е по-важно да се започне каквото и да било, отколкото да се довършва всичко започнато.

Телец

Не разчитайте на късмет и интуиция, а на аналитичните си способности. Противопоказно е да поемате каквито и да било рискове, дори и минимални, особено ако са свързани със здравето и личните ви отношения.

Близнаци

Не прекалявайте с инициативата. Бурният ви ентусиазъм не само няма да увлече околните и да ги стимулира да ви помогнат, а напротив, може да предизвика раздразнението им. Ще сте много по-ефективни, ако се занимавате самостоятелно и не привличате вниманието.

Рак

Умее да работи онзи, който умее да почива. В този ред на мисли разпределете заниманията си така, че да използвате по-голямата част от времето за себе си, за истински релакс и възстановяване на силите. Направите ли го, ще сте далеч по-продуктивни през следващите дни.

Лъв

Натрапчивата мисъл, която няма да ви остави на мира през целия ден е, че искате да направите нещо необичайно, да се хвърлите в някаква авантюра. Най-лесният начин е да си организирате кратко пътешествие към място, което никога не сте посещавали. Ще удовлетворите предпочитанието си нещата да се случват "тук и сега".

Дева

С каквото и да се заемете непрекъснато ще се намира някой или нещо, което да застава на пътя ви. Може да са всякакви дреболии, които със сигурност ще преодолеете, но така или иначе ще ви бавят. Приемете фактите и не се амбицирайте прекалено. Все пак ще успеете да довършите повечето от започнатите занимания.

Везни

Каквито и цели да сте си поставили, няма да можете да ги реализирате самостоятелно. При всички случаи ще се наложи да обсъдите или да се съобразите с нечие друго мнение. Подходите ли към проблемите екипно, всъщност ще тръгнете към решаването им по преките пътища, а не по заобиколните.

Скорпион

Подредете програмата си максимално точно. Ако се налага да пътувате, осигурете си резервно време за преодоляване на трафика. Придържайте се стриктно към задълженията си. Колкото по-бързо отхвърлите задачите си, толкова по-доволни ще сте от направеното.

Стрелец

Избягвайте жестовете на прекалена самоувереност преливаща в самонадеяност. Каквото и да правите, изслушайте предложенията на близките, засягащи работата ви. Може да не подскажат нищо полезно, но може и да откриете рационално зрънце в идеите им.

Козирог

Не е желателно да се включвате в дългосрочни занимания в екип с хора, които не познавате достатъчно добре. Почти веднага ще установите, че мненията ви сериозно се разминават и ще изпитате силно разочарование.

Водолей

Ще разполагате с прекрасната възможност да демонстрирате пред широка публика уменията и да презентирате постиженията си. Направете го уверено, но и бъдете готови за неудобни въпроси, пише Az-jenata.bg.

Риби

Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда. Подгответе се за изненади с едно наум, че някои от тях може и да не ви харесат. Подходящата тактика е да ги приемете с чувство за хумор.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК